REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Raisos Šarkienės gimtadienis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Dainininko Radži gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė šiandien mini ypatingą progą. Rugsėjo 25-ąją jai suėjo 64-eri. Moteris atvirai papasakojo apie tai, ko dabar jai labiausiai trūksta bei ateities planus.

42

Dainininko Radži gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė šiandien mini ypatingą progą. Rugsėjo 25-ąją jai suėjo 64-eri. Moteris atvirai papasakojo apie tai, ko dabar jai labiausiai trūksta bei ateities planus.

REKLAMA

Kalbėdama apie gimimo dieną, R. Šarkienė neslėpė, kad yra labai laiminga, kadangi jos laukia įspūdinga dovana nuo šeimos narių.

Veikli moteris džiaugėsi, kad būdama 64-erių jaučiasi puikiai, turi daug energijos, todėl ruošiasi iš naujo atgaivinti savo vairavimo žinias.

„Sulaukiau 64-erių. Jau žinau, kaip švęsiu gimimo dieną. Net žinau, kokią dovaną man ruošia šeima. Jie man padovanos automobilį. Teises turiu virš 30 metų, tačiau esu padariusi avariją ir išsigandau. Net ligoninėje gulėjau. Pati sau prisikalbėjau, kad nesėsiu prie vairo, nes tikrai patyriau didelį šoką. Dabar šeima sakė, kad Šarkienė negali važinėtis troleibusais ir autobusais. Daviau sau žodį, kad eisiu vėl mokytis vairuoti. Reikia prisiminti viską, nors tikrai neblogai vairavau. Po avarijos man vėl sėsti į automobilį neleido vaikai bei amžinąjį atilsį vyras. Pamenu, kad avarija buvo padaryta ne dėl mano kaltės. Vairavo išgėręs vyras. Žiūrėsime, kaip bus toliau“, – šypteli pašnekovė.

Gimimo dieną ji paminės su artimiausiais draugais bei šeima. Nepaisant to, kad nekels didelės puotos, tačiau namuose nesiruošia sėdėti: „Švęsiu gimtadienį restorane. Iš pradžių nenorėjau kelti šventės, nes kitąmet laukia jubiliejus. Į namus nesiruošiu kviesti būrio draugų. Dabar ne ta mada, kad švęsti namuose. O ir metai ne tie. Nors jėgų tikrai daug turiu.“

REKLAMA
REKLAMA

R. Šarkienė atviravo, kad yra labai patenkinta savo išvaizda, todėl neretai žarsto sau komplimentus: „Džiaugiuosi, kad turiu šią pavardę. Man labai patinka blizgučiai, puoštis. Prižiūriu savo svorį. Manau, kad esu labai graži, todėl dar neketinu darytis jokių operacijų. Galbūt, kai bus 70 metų, tada kažką ir galvosiu. Aš sau atrodau gerai. Jeigu niekas nepagiria, tada aš pati save giriu. Kiekvieną rytą stoviu prie veidrodžio ir giriu save. Tiek giriu, tiek giriu...“

REKLAMA

Nepaisant to, kad ji yra kupina energijos, daili ir be galo charizmatiška, tačiau iki pilnos laimės trūksta dar kelių dalykų. „Per karantiną buvau priaugusi. Svėriau net 67 kg. Dabar sveriu 62 kg , bet prižadu, kad iki 65-erių, sversiu 58 kg. Dar turiu atsikratyti 4-5 kg“, – atskleidė ji.

Taip pat jai trūksta ir širdies draugo, su kuriuo galėtų linksmai praleisti laiką: „Sau noriu palinkėti susirasti ne vyrą, o draugą. Man nereikia, kad jis viską dėl manęs darytų ir nešiotų. Man būtų malonu bendrauti su žmogumi ar kažkur nueiti. Nesakau, kad niekas nebando su manimi bendrauti, bet manau, kad vyrai patys manęs bijo. Jie išsigando kalbų, kad po manęs visi vyrai numiršta. Taip ir yra. Nėra sumeluota. Bet ar aš kalta? Ne. Jie visi išsigandę. Aš nesu ir iš tų moterų, kurios rašinėtų socialiniuose tinkluose. Ne. Man tai yra žiauru ir gėda.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, į R. Šarkienei į porą tiktu ne visi norintys kandidatai. „Man reikėtų, kad jis būtų jaunesnis, nes mano vidus toks. Įsivaizduokite mane su mano amžiaus vyru. Man reikia, kad jis turėtų charizmą, nes esu labai stipri moteris. 

Palinkėsiu sau, kad mano mintys taptų realybe. Turiu daug planų ir siekių. Vyras atsiras ir taip. Aš žinau. Aš viską dabar turiu. Turiu dvi gražias marti, du gražius anūkėlius“, – pokalbį pabaigė R.Šarkienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų