REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien prikepiau bulvinių blynų, o prie jų ne kas kita, o silkė. Patikėkite, bet tai labai skanu, nors gal kai kam gali atrodyti ir kitaip. Aš ir nelabai tuo patikėjau, kai draugė papasakojo apie šį savo šeimai ruošiamą patiekalą. Mane labai suintrigavo, todėl nusprendžiau pagaminti ir aš“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien prikepiau bulvinių blynų, o prie jų ne kas kita, o silkė. Patikėkite, bet tai labai skanu, nors gal kai kam gali atrodyti ir kitaip. Aš ir nelabai tuo patikėjau, kai draugė papasakojo apie šį savo šeimai ruošiamą patiekalą. Mane labai suintrigavo, todėl nusprendžiau pagaminti ir aš“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 8–10 bulvių, 1 kiaušinio, svogūno, 2–3 v.š. miltų, bulvių prieskonių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui. Papildomai reikės silkės (naudojau filė).

Padažui: varškės, grietinės, persilado, krapų ir druskos (pagal skonį).

Bulves nulupau ir sutarkavau burokine trintuve (jei susidarys skystis, nupilkite). Į bulvių tarkius įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Keptuvėje su aliejumi dėjau bulvinių tarkių ir kepiau blynelius. Iškeptus blynelius patiekiau su gabaliukais pjaustyta silke ir varškės/grietinės padažu.

Taip pat žiūrėkite: bulvinių blynų receptas su kietuoju sūriu:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų