REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai prasidėjo ilgai lauktas naujas „X faktoriaus. Žvaigždės“ sezonas, kuriame – gausybė puikiai žinomų veidų. Trečioje laidoje pasirodė ir verslininkė, nuomonės formuotoja, kūrybininkė bei tvaraus gyvenimo būdo mylėtoja Julija Žižė.

Visai neseniai prasidėjo ilgai lauktas naujas „X faktoriaus. Žvaigždės“ sezonas, kuriame – gausybė puikiai žinomų veidų. Trečioje laidoje pasirodė ir verslininkė, nuomonės formuotoja, kūrybininkė bei tvaraus gyvenimo būdo mylėtoja Julija Žižė.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad muzika yra neatsiejama jos gyvenimo dalis, kuri padeda išreikšti savo emocijas.

J.Žižė neslėpė, kad ji norėjo pasinaudoti šia išskirtine galimybe ir savo jėgas išbandyti muzikiniame projekte: „Negalėjau nedalyvauti. Išėjimas iš komforto zonos, scena, žmonės, širdies ir sielos atidavimas man yra komforto zona.“

Pasak pašnekovės, muzika ją lydi visą gyvenimą. Ji jai padeda atsiplėšti nuo kasdienių darbų ir įveikti sunkumus. „Visada ji buvo kaip jausmų namai, nuotaikos pakėlimui ar išsiverkimui. Muzika yra ta meno šaka, ta kalba, kuria visi pasaulio žmonės gali susikalbėti“, – atviravo socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

„X faktoriaus. Žvaigždės“ dalyvė sakė, kad anksčiau turėjo svajonę tapti žinoma atlikėja: „Turėjau paauglystėje tokią svajonę. Tada 20-ies maniau, kad Beyonce nebūsiu ir nereikia lįsti. 30-ies manau, kad niekada jokiai svajonei nėra nieko per vėlai. Nori, stojiesi ir darai. Dirbi sunkiai ir turėsi viską, apie ką svajoji.“

REKLAMA

3-ioje „X faktoriaus. Žvaigždės“ laidoje pasirodžiusi J.Žižė dainą skyrė savo vyrui. Anot pašnekovės, jis ją visuomet palaiko: „Be abejo, kad palaikė. Žino, jog scena man yra gera draugė. Muzika labai artima, viską per ja transliuoju. Kiekvienos dienos nuotaikai aš turiu, randu po daina.“

Nepaisant to, jog moteris labai jaudinosi, kuomet lipo ant didžiosios scenos, tačiau jai puikiai pavyko įveikti šį etapą ir dabar ji jau pradeda ruoštis tiesioginiam eteriui. „Jaudulio nepavyksta įveikti. Supranti, kad kelio atgal nėra. Tą akimirką turi atiduoti visą save. Tiesiog privalai“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Iš šio projekto ji tikisi, jog įgaus daugiau patirties: „Tikiuosi dar vienos gyvenimiškos mokyklos, kuri man padovanos neįkainojamos patirties. Esu visiškai rami, nes į šį projektą einu būdama savimi. Kuomet esame savimi,  tampame unikalūs ir konkurencija tiesiog ištirpsta, tada lieka tiesiog užkariauti auditoriją“, – atviravo J.Žižė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad į projektą Julija ateina sunkiai dirbti. Ji neateina ieškoti didelės pramogos, pasirodyti ar maivytis. Žinoma moteris prieš „Kėdžių iššūkį“ daug ir sunkiai dirbo, lankė vokalo pamokas ir ruošėsi pasirodymui.

„Aš atėjau kovoti ir kovosiu tikrai. Čia tas pats, kai gimdžiau dukras ir nebeturėjau, kur dingti. Reikės išdainuoti“, – sakė J. Žižė, sulaukusi didžiulio palaikymo iš savo šeimos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje nuskambės ir jautrus J. Žižės kreipimasis į vyrą ir padėka už nuostabų gyvenimą. „Iš tikrųjų ši daina yra apie tave, mano meile. Už dukras ir už visą gyvenimą, kurį man padovanojai. Aš tave labai myliu“, – atlikusi dainą, kuriai ypatingai ruošėsi, braukdama ašaras kalbėjo J. Žižė.

Muzikinis projektas „X faktorius. Žvaigždės“ – sekmadieniais, 19.30 val., per TV3 televiziją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų