REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas 12 zodiako ženklų. Vienam ženklui galimi konfliktai su draugais, sutuoktiniu dėl netikėtumų tvarkant turto reikalus. Diena gali virsti tikru jūsų kantrybės išbandymu bei taurumo patikrinimu, ypač nestabilioms sutuoktinių poroms.

Avinas

Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai. Galimi konfliktai su draugais, sutuoktiniu dėl netikėtumų tvarkant turto reikalus. Diena gali virsti tikru jūsų kantrybės išbandymu bei taurumo patikrinimu, ypač nestabilioms sutuoktinių poroms.

Tauras

Nepalanki diena, reikėtų visur būti atsargesniems. Neužsiplieksite išgirdę ne visai malonų žodį ar išvydę šiurkštoką gestą. Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti: pirmas įspūdis ne visada būna teisingas.

Dvyniai

Vertėtų atsiduoti vien šeimai, taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet ir jums patiems. Tik venkite ginčų (nemanykite, kad jūsų nuomonė vienintelė teisinga), kitaip užslėptas nepasitenkinimas santykiais šeimoje gali išsiveržti ir virsti lemtingu konfliktu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų tuščia. Nepykite ant vaikų, mylimo žmogaus ir nieko nekaltinkite. Pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo streso, konfliktų.

REKLAMA

Liūtas

Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais darbe, bendraudami su kolegomis. Jei paanalizuosite, kas jus erzina, išvysite, kad nirštate dėl niekų. Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga.

Mergelė

Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite ir pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių patarimais, parama. Mažiau tikėkite draugų pažadais, jums parodytais neva bičiuliškais jausmais.

Svarstyklės

Nesmagus laikas, geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą bei pinigus. Jei ką nors negero sužinosite apie mylimą žmogų, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių, galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikslas negali pateisinti priemonių. Kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, nieko nešantažuokite. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas, tad nepasikliaukite tais, kurie kartą jau išdavė.

Šaulys

Nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus: jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Tvarkydami dalykinius reikalus būkite stropesni, atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savo reikalavimų.

Ožiaragis

Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei draugų pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas, tad būtų geriau mažiau planuoti bei viltis. Tiesa, vakare gali laimingai išsispręsti ryte kilusi problema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jokiais darbais neužsiimkite, venkite bendravimo. Jums reikia pabūti vieniems ramioje, saugioje vietoje ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pokyčius, savo ateitį. Kad ir kuo užsiimsite, nesiafišuokite, likite paslaptingi: jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas.

Žuvys

Savyje atrandate naujų netikėtų bruožų? Jūsų elgesys gali tapti pavojingai impulsyvus, nenuspėjamas. Tik dabar nieko svarbaus nespręskite: nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas.

Parengta pagal www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų