REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepajudinamoji „Iššūkio žvaigždėms“ viršūnėlė subyrėjo: šeštadienį trijų geriausių porų kompaniją paliko avantiūristai Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis. Jų vietą pirmajame trejete užėmė Eva ir Jokūbas Bareikis.

REKLAMA
REKLAMA

A. Čižauskaitė ir A. Petrulis atsidūrė penktojoje vietoje. Iki šiol jie dalindavosi pirmąsias tris vietas su „žvaigždėmis“ Mantu ir Rita Dapkute bei avantiūristais Lidija Rasučiu bei Jurgiu Bruzga. Pastaroji pora šįkart triumfavo nepaisant Jurgį ištikusios nelaimės. Praėjusią savaitę nukritęs nuo dviračio, Jurgis smarkiai susižalojo veidą, todėl dar kurį laiką nematysime jo iš arti.

REKLAMA

Jurgis šįkart net ne dainavo, o niūniavo, pritardamas Lidijai dainos simboliniu pavadinimu „Stand by Me“ (Palaikyk mane) metu. Tačiau lietuviai dar kartą įrodė mylintys nuskriaustuosius: Jurgio ir Lidijos pora surinko 1392 balus.

Jau senokai balansavę ant iškritimo ribos, projektą šeštadienį paliko savanoriai Evelina Kauklienė ir Eimantas Strėlė. Jie dėl išlikimo „Iššūkyje“ kovėsi su Sigita Stankevičiūtė ir Vladu Kovaliovu. Sulaukę didesnio žiūrovų palaikymo, Sigita ir Vladas iškovojo ir daugiau kolegų balsų. Už juos balsavo keturios iš šešių projekte liekančių porų.

REKLAMA
REKLAMA

Vis geriau įvertinama Rositos Čivilytės ir Audriaus Giržado pora. Jau antrą kartą ši pora užėmė ketvirtąją vietą. Audrius šeštadienį turėjo dar vieną progą linksmintis – po laidos LRT klube buvo švenčiamas jo gimtadienis. Beje, kartu gimtadienį šventė ir dar keli projekte dalyvaujantys „jaučiai“ – vedėjas Rolandas Vilkončius, dainininkas Mantas ir choreografas Kęstutis Andrijevskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų