REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LKL pristato naują TV studiją

Atsinaujinanti Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) pristato dar vieną ypatingą rėmėją – pasirašyta ilgalaikė partnerystės sutartis su telekomunikacijų ir buitinės technikos gigantu „Samsung“.

Atsinaujinanti Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) pristato dar vieną ypatingą rėmėją – pasirašyta ilgalaikė partnerystės sutartis su telekomunikacijų ir buitinės technikos gigantu „Samsung“.

REKLAMA

Artimiausius trejus metus savo patirtimi ir naujausiais technologiniais sprendimais „Samsung“ dalinsis ir su „Betsafe-LKL“ žiūrovai

„Samsung“ atstovai lietuviškojo krepšinio gerbėjams turi vieną pažadą – naujasis 2020-2021 m. „Betsafe-LKL“ sezonas džiugins ne tik intriguojančiomis dvikovomis, bet ir aukščiausios kokybės televizijos turiniu.

Krepšinis yra neatsiejama lietuvių gyvenimo dalis, o sportas šiandien yra neatsiejamas nuo pažangiausių technologinių sprendimų, kurie gerbėjams suteikia naujų įspūdžių. Džiaugiamės pradėdami ilgalaikę  partnerystę su Lietuvos krepšinio lyga, nes sujungę naujausių technologijų galimybes ir krepšinio jaudulį gerbėjams, tikiu, suteiksime daugiau įsimintinų akimirkų“, – sakė Miroslavas Ramanavičius, „Samsung Electronics Baltics“ TV segmento pardavimų vadovas Baltijos šalyse

Bendrovė „Samsung“ smarkiai prisidės prie vieno pagrindinių šių metų „Betsafe-LKL“ tikslų – LKL TV stiprinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje įrengta LKL studija, kurioje visą sezoną rungtynių metu vyks įvairios diskusijos, apžvalgos ir konkursai, netrukus sužibs naujomis spalvomis ir dar nematytais naujais sprendimais.

REKLAMA

Krepšinio specialistų pokalbiai LKL studijoje persikels į naują lygmenį – žiūrovams rungtynių pertraukų metu bus įdomu ne tik klausytis, bet ir žiūrėti. „Samsung“ žada, kad tokios modernios sporto apžvalgoms skirtos studijos Lietuva dar neturėjo.

„LKL įrenginėdami savo naująją skaitmeninę studiją žengė tvirtą žingsnį stiprindami savo technologines galimybes. Jie pasirinko išskirtinius „Samsung“ LED ekranus, užtikrinsiančius aukščiausią vaizdo kokybę, o tuo pačiu pridėtinę naudą žiūrovams“, – sakė M. Ramanavičius.  

REKLAMA
REKLAMA

Tapdama viena iš „Betsafe-LKL“ rėmėjų, bendrovė „Samsung“ tęsia ir kitus projektus sporto pasaulyje. „Samsung“ produkcija nuo 2013 metų mėgaujasi ir stipriausios krepšinio lygos NBA bei WNBA rungtynių žiūrovai.

Vienas iš naujausių ir įspūdingiausių „Samsung“ darbų sporto padangėje – praėjusiais metais duris atvėrusios „Chase Center“ arenos LED „kubas“, savo dydžiu ir ryškumu neturintis sau lygių visoje NBA lygoje.

„Samsung“ ir „Betsafe-LKL“ bendradarbiaus trejus metus, iki 2023 metų.

2020-2021 m. „Betsafe-LKL“ sezonas prasidės rugsėjo 19 d., rungtynėmis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ komandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų