REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas nori, kad gaminama vakarienė būtų tobulai pavykusi ir skani. Tačiau kartais ją ruošiant kyla nemenkų iššūkių, pavyzdžiui, mėsa yra ne tokia minkšta, kokios norėtumėte. Laimė, šią bėdą galima labai lengvai išspręsti.

Kiekvienas nori, kad gaminama vakarienė būtų tobulai pavykusi ir skani. Tačiau kartais ją ruošiant kyla nemenkų iššūkių, pavyzdžiui, mėsa yra ne tokia minkšta, kokios norėtumėte. Laimė, šią bėdą galima labai lengvai išspręsti.

REKLAMA

Padėti suminkštinti mėsą gali vaisius, kurį ne vienas įvardija kaip mėgstamiausią. Taip, tai bananas, tiksliau jo žievė, rašoma sbymeat.com.

Banano žievė virtuvės šefams padeda gauti sultingą ir minkštą mėsą, išsaugant jos skonį. Tiesiog kartu su mėsa į keptuvę įdėkite šiek tiek banano žievelės ir pradėkite kepti. Natūralių veikliųjų medžiagų kiekis banano žievėje padeda skaidyti baltymus ir paspartinti mėsos minkštinimo procesą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų