REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Rasa Stasionienė su šeima (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniuose tinkluose vis didesnį būrį sekėjų pritraukianti Rasa Stasionienė gali pasidžiaugti ne tik sėkmingu ir daugybę moterų subūrusiu savo 2 savaičių iššūkiu, kuriuo skatino moteris sportuoti ir maitintis tik sveikai, bet ir pavyzdingai augančia didžiule savo šeima.

19

Socialiniuose tinkluose vis didesnį būrį sekėjų pritraukianti Rasa Stasionienė gali pasidžiaugti ne tik sėkmingu ir daugybę moterų subūrusiu savo 2 savaičių iššūkiu, kuriuo skatino moteris sportuoti ir maitintis tik sveikai, bet ir pavyzdingai augančia didžiule savo šeima.

REKLAMA

Net 4 vaikučius auginanti moteris primena, kad nesvarbu, koks tavo vaidmuo gyvenime bebūtų, nė viena neturėtų pamiršti, kad, visų pirma, ji yra ir moteris.

Pažvelgus į Rasos nuotraukas „Instagram“ atrodo, kad moters šeima – tiesiog tobula. Vis dėlto pati moteris tokio apibūdinimo vengia.

„Nelaikau mūsų tobula šeima. Net ir nežinau, ar norėčiau tokioje būti. Turbūt mūsų išskirtinumas nuo kitų šeimų yra tas, kad problemas mes bandome spręsti. Pati stengiuosi tobulėti kaip žmogus kiekvieną dieną, stengiuosi galvoti apie kitus savo šeimos narius“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis pritartų, kad net ir vieną vaiką auginanti nėra paprasta, o štai Stasionių šeima augina net 4 – 3 berniukus ir vieną mergaitę. „Vaikai sutaria iš tiesų gerai. Broliai tikrai ir pasierzina, ir pasiginčija, tačiau visada vienas kitam padeda, ypač, kai būna be mūsų, ir jiems nereikia konkuruoti dėl tėvų dėmesio. Broliai, ypač vyriausias, labai myli sesę“, – pasakojo Rasa.

REKLAMA

Tiesa, ypatingai žinoma moteris apsidžiaugė tada, kai paskutinio nėštumo metu sužinojo, jog jai ir mylimajam gims dukrelė. „Mergaitė buvo mano svajonė nuo antrojo nėštumo. Tai to jausmo, kai sužinojau, kad ketvirtas vaikas bus mergaitė, nė negaliu įvardyti. Buvau devintame danguje“, – šypsojosi Rasa.

Pari R. Stasionienė prideda, kad iš tiesų 4 atžalos ją išmokė gyvenimą dėliotis kitaip: „Kartais juokauju, kad kuo daugiau vaikų, tuo lengviau. Tuo esi organizuotesnė, daugiau spėji, daugiau ir padarai. Dažnai aplinkiniai stebisi, kaip aš viską spėju. O man atrodo, kad čia nėra ko nespėti (šypsosi). Gyvenu taip, kaip ir daugelis mamų, tik viską darau greičiau, nei kitos (juokiasi).“

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto pažiūrėjus į įspūdingos išvaizdos Rasą kartais būtų sunku patikėti, kad ji – net 4 vaikų mama. „Savęs nereikia pamiršti niekada – ar esi mama, ar žmona, ar dukra. Nesvarbu, koks vaidmuo gyvenime, visos, visų pirma, esame moterys, ir to nereikia pamiršti. Nesuprantu moterų, kuriuos taip įninka į motinystę, kad pamiršta, jog yra moterys, kurioms reikia elementarių dalykų, kaip kirpykla ar manikiūras“, – sako ji.

Anot Rasos, kiekviena moteris turėtų stengtis ne tik dėl savęs: „Galiu pasakyti vieną šventą dalyką – niekas niekada nepadėkos, jei pusę gyvenimo gyvensi aukos vaidmenyje, lyg paaukojusi pusę savo gyvenimo. Vaikams taip pat malonu žavėtis savo mama, girdėti, kaip ja žavisi aplinkiniai. Kai mama ir graži, ir besišypsanti, o ne tik bėgiojanti su šluota ir puodais namie.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Stasionienė kartu su vyru Kęstučių susituokę jau 12 metų, o socialiniuose tinkluose ji yra sakiusi ir tai, kad jiems per tiek metų teko patirti visko. „Esu garsiai sakiusi, kad santykiai – pats sudėtingiausias mechanizmas žemėje. Mes iš tiesų vienas kitą mylime visus tuos metus, kuriuos esame kartu. Dėl to, nors ir pykstamės, bet vis tiek išliekame kartu. Labai norime tos gražios senatvės dviese ir parodyti vaikams sveikų ir gražių santykių pavyzdį tarp tėvų, kurio patys nematėme“, – sakė ji.

Taip pat, anot Rasos, svarbu rasti laiko, kurį su vyru kiekviena moteris galėtų praleisti tik dviese. „Su vyru dažnai dviese išeiname vakarienės, į kiną. Tiesiog pabendrauti, ramiai pavalgyti be triukšmo, ramiai žiūrint į žmogų, esantį šalia, o ne į visus šešis iš karto (juokiasi). Ir labai mėgstame, tiksliau, mėgome, išvažiuoti bent trumpų atostogų tik dviese. Tai buvo nedidelė mūsų tradicija, kol nebuvo uždarytos sienos. Labai rekomenduočiau bent 2-3 dienoms visoms poroms išskristi iš Lietuvos ir pasimėgauti buvimu dviese. Bent mums tai – geriausias laikas. Neįsivaizduoju kito žmogaus, su kuriuo man būtų taip gera visose situacijose keliaujant, nei mano vyras“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų