REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį vos 26-erių jaunuolio gyvybės pareikalavusios avarijos Kėdainių rajone detalės primena siaubo filmą.

Trečiadienį vos 26-erių jaunuolio gyvybės pareikalavusios avarijos Kėdainių rajone detalės primena siaubo filmą.

REKLAMA

Visiškai nekaltoje situacijoje atsidūręs lengvojo automobilio „Mercedes“ vairuotojas žuvo vienam vilkikui atsitrenkus į jį, o kitam nebesuspėjus išvengti susidūrimo.

Skaudi eismo nelaimė įvyko šį trečiadienį, apie 12.15 val. Įvykio vietoje paaiškėjo, kad 1994 m. gimęs jaunas vairuotojas suko iš pagrindinio kelio A8 į Pėdžių kaimą.

Tuo metu jis stovėjo kelyje ir laukė, kol galės pasukti į kairę. Vis dėlto, tada nuo Panevėžio pusės atvažiuojantis sunkvežimis „Mercedes Benz“ nesugebėjo laiku sustoti ir rėžėsi į lengvąjį automobilį.

Po stipraus smūgio iš galo, lengvasis automobilis nuskriejo į priekį, šiek tiek sukosi ir pateko po priešpriešiais atvažiuojančiu kitu vilkiku „Volvo“.

REKLAMA
REKLAMA

Po antrojo vilkiko smūgio, lengvasis lūžo pusiau ir atsidūrė priešingose kelio pusėse. Iš lengvojo automobilio liko tik metalo laužo krūva. Tad šio automobilio vairuotojas neturėjo net menkiausios galimybės išgyventi.

REKLAMA

„Volvo“ vairuotojas iš Latvijos Genadijus TV3 pasakojo, kad važiavo nuo Kauno ir staiga iš priekio pamatė atskriejantį automobilį: „Mačiau atskrendančią mašiną. Bandžiau stabdyti, tačiau jau buvo per vėlu.“

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlęs vilkiko „Mercedes Benz“ vairuotojas yra iš Lenkijos. Jis teigė nepastebėjęs į kairę sukančio lengvojo automobilio. Po to šoko ištiktas vyras teigė, kad nepamena, kas nutiko.

Sunkvežimių vairuotojai, pirminiais duomenimis, blaivūs.

Žuvęs jaunuolis, neoficialiais duomenimis, vyko aplankyti netoliese gyvenančių tėvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų