REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Liveta ir Petras Kazlauskai (nuotr. stop kadras)

Estrados dainininkė Liveta Kazlauskienė šiandien mini ypatingą dieną. Rugsėjo 20 dieną moteriai suėjo 56-eri. Ji – visuomet besišypsanti, energijos bei geros nuotaikos nestokojanti moteris, o scena jai yra it antri namai.

16

Estrados dainininkė Liveta Kazlauskienė šiandien mini ypatingą dieną. Rugsėjo 20 dieną moteriai suėjo 56-eri. Ji – visuomet besišypsanti, energijos bei geros nuotaikos nestokojanti moteris, o scena jai yra it antri namai.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris papasakojo apie bėgančius metus bei laiko tėkmę. Ši tikino, kad stengiasi džiaugtis kiekviena gyvenimo duota diena.

Anot L.Kazlauskienės ji neketina griausmingai atšvęsti gimtadienio, tačiau jau turi sugalvojusi, ką ketina nuveikti. „Rugsėjo 20 dieną mes su Petru esame pakviesti koncertuoti. Vyksime į „Rudenėlio“ šventę. 

Man dar šiek tiek skauda sąnarius, todėl didelės puotos nekelsime. Ramiai pasėdėsime... Dabar gimtadienis yra eilinis, todėl nereikia kelti šventės. Kartą mano gimtadienis taip pat buvo sekmadienį. Tą kartą „Teleloto“ loterijoje išlošiau 1500 eurus. Šį kartą irgi bandysiu pirkti. Gal bus kažkoks ženklas. Reikės pabandyti“, – pasakojo Liveta.

REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė neslėpė, kad šie metai buvo kupini išbandymų bei naujai atrado save. Moteris pasinėrė į gėlių puokščių kūrimo verslą.

„Šie metai man buvo labai įdomus. Galėjau save atrasti kitoje sferoje. Pradėjau kurti gėles. Pastebėjau tokią tendenciją, kad atsirado labai daug mano stilių kopijuojančių moterų. Anksčiau taip nebūdavo. Labai tuo džiaugiuosi, kad turiu pasekėjų. Esu šiek tiek ir mokytoja. Mano stiliaus puokščių atsirado tikrai daug. Tai pastebiu socialinėje erdvėje. Man karantinas buvo poilsio laikas. Nei kiek nesiskundžiu, kad vieną dieną kažkas sustabdė laiką iš aukščiau. Apsistojome namuose, galėjome daugiau laiko skirti savo artimiesiems“, – šypteli ji.

REKLAMA

Nepaisant to, kad konkurencija gėlių versle tik auga, tačiau ji nė kiek dėl to nesikrimsta: „Mes kurtas gėlių puokštes pristatome patys. Su akordeonu, gėlių puokštė prikvepinta namų kvapais. Mes išsiskiriame iš didelės masės, nes patys pristatome puokštes ir padainuojame. Užrašome ir vardinę atvirutę. Tikrai konkurencijos nebijome. Aš esu visiškame pozityve. Tegul kitos moterys kuria, gėrisi ir džiugina kitus.“

Praėjusiais metais ji su vyru Petru gimimo dienos proga vyko į saulėtąjį Egiptą. Livetai apmaudu, kad šiemet saulės spinduliais reikės pasidžiaugti Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai gaila, kad šiemet negaliu išvykti į kitą šalį ir paminėti gimtadienio. Praėjusiais metais vykome į Egiptą. Mums ten labai patiko... Galėčiau kalbėti ir kalbėti. Tačiau dabar reikia pasidžiaugti Lietuvos kraštais. Mes iš naujo atrandame savo šalį. Mes pasiilgstame tos saulės. Lietuvoje jos turime kokius 4-5 mėnesius. Mes norime tos saulės, mums trūksta to vitamino D. Smagu, kad Lietuvoje galime vykti su savo augintiniu Belute“, – kalbėjo dainininkė. 

Pašnekovė neslėpė, kad į viską žiūri pozityviai, todėl jos nė kiek neliūdina, jog laikas tai greit bėga: „Aš nebandau sustabdyti laiko. Man viskas yra gerai. Džiaugiuosi kiekvienu gyvenimo etapu. Jis turi savo grožį, privalumus. Būdama pusamžė moteris iš naujo atrandu dar kitų gražių dalykų. Visiškai nebijau bėgančio laiko. Nesėdžiu prie veidrodžio ir nesiskundžiu. Dabar yra visokių būdų, kurie padeda pristabdyti bėgančio laiko pasekmes. Manau, kad žmogaus amžių išduoda visai ne raukšlelės. Išduoda akių giluma bei žvilgsnis. Kiek bandytumėme lankytis pas plastikos specialistus – kiti dalykai. Tai tik dėl savęs, bet iš tiesų tu amžiaus nepaslėpsi. Geriau jau savyje turėti daugiau pozityvumo. Nereikia bijoti apsirengti jaunatviškai ir daugiau šypsotis. Reikia gyvenime kurti grožį bei gėrį. Tą aš stengiuosi ir daryti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baigdama pokalbį apie gyvenimo tėkmę bei gimimo dieną, ši atskleidė, jog netrukus savo klausytojus žada nustebinti naujovėmis.

„Noriu išlikti tame pačiame pozityve. Mums jaunimas truputėlį lipa ant kulnų. Šou versle yra labai daug jaunų ir talentingų žmonių. Bandau ieškoti dar vieno dueto pateikimo kampo. Kad mūsų koncertai nebūtų tokie patys, kokie buvo jau 30 metų. Norisi kažko kito. Dar neatradome, bet ieškome. Galbūt važiuosime į bendruomenes ir rengsime pokalbių vakarus. Norisi suartėti su klausytoju. Galbūt suteiksime galimybę su mumis kartu padainuoti. Labai pasiilgome jau koncertų ir žmonių“, – sakė L.Kazlauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų