REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis naujausiu Naglio Šulijos horoskopu. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis naujausiu Naglio Šulijos horoskopu. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Kai kada gali būti sunkoka likti su savimi. Tai laikinas reiškinys, bet su juo skaitytis reikės. Prasiblaškyti dabar padės smagios pramogos, kurių gali būti nemažai arba kūryba (kuri sektųsi puikiai). Taip pat prablaškys ir susitikimai bei pokalbiai su įdomiais jums žmonėmis. Arba žmogumi.

Jautis. Pramogų tikrai nestigs, šioje srityje būsite išties kūrybiški. Visgi antroje savaitės pusėje jos jau nebebus įdomios, atsiras vis daugiau nedidelių, tačiau svarbių darbų, kurių nebus galima atidėti. Palankus metas stengtis, kad dar gražiau ir dar jaukiau būtų namie.

Dvyniai. Smagių, linksmų dalykų ir taip nestigo, o nuo antradienio jų gali būti dar daugiau. Žinoma, nuotaika dėl to bus tik dar geresnė, o jūs patys dar kūrybiškesni, o jei veikla su ja susijusi, jus pranokti bus labai sunku. Kitose srityse vyraus įprasti darbai, įprastas gyvenimo ritmas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Daugiausia dėmesio sulauks namai, šeimos reikalai – jais rūpintis metas labai geras, pavyks daug nuveikti, tačiau tie, kurie rūpinasi nekilnojamuoju turtu, jo būkle neprivalo tikėtis sėkmės pirmoje savaitės pusėje. Taip pat dabar ne kartą nudžiugins sėkmingai besiklostantys piniginiai reikalai.

REKLAMA

Liūtas. Būsite atsipalaidavę, puikios nuotaikos, linkę pasimėgauti visais prieinamais gyvenimo malonumais ir labai kūrybiški, todėl puikiai seksis kurti grožį ir sau, ir kitiems, o aplinka jums dažnai atsidėkos maloniomis dovanomis. Gerai seksis veikla, susijusi su žiniomis, informacija. Daug bendrausite.

Mergelė. Dabar pasidarys svarbu ne tai, kokie veiklūs esate ir kaip puikiai viską suplanuojate, o tai, kokios naudos galima gauti. Bent jau smulkūs piniginiai reikalai turėtų klostytis visai neblogai. Tvarkant didesnius sandorius apdairumo reikės pirmoje savaitės pusėje. Tuomet sėkmė nebus garantuota.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Energijos bei geros nuotaikos ir taip nestigo, o dabar jos bus dar daugiau, bus lengva imtis iniciatyvos bet kurioje srityje. Visgi tvarkant būtent dalykinius, taip pat piniginius reikalus pirmoje savaitės pusėje geriau neskubėti – galimos klaidos, nesusipratimai. Atsargiau reikėtų ir vairuoti.

Skorpionas. Kur nors skubėti ir dėl ko nors stengtis visai nesinorės, dienos slinks ramiai. Darbe įkvėpimo galima tikėtis tuo atveju, jei jis susijęs su grožio ar patogumų kūrimo sritimis. Iš snaudulio pažadins pati savaitės pabaiga – ji atskubės su dalykiniais pasiūlymais. Ir pasidays aišku, kad rudeninių darbų metas atėjo.

Šaulys. Gali būti, kad darbe darbų bus mažiau arba jie bus įprasti, nevargins. Atsiras daugiau laiko, kurį norėsis skirti artimiems draugams, bendraminčiams – bendrauti bus smagu ir lengva. Gražiai žada klostytis ir su kelionėmis susijusios aplinkybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe gali daugėti darbo, visokios veiklos. Tie darbai, kuriems reikės kūrybiškumo seksis kuo puikiausi, tačiau veikla susijusi su žiniomis, informacija, dalykinių popierių tvarkymu, taip pat judėjimu ir važinėjimu kurį laiką gali būti ne tokia sklandi, kaip norėtųsi. Apdairumas, atidumas labai pravers.

Vandenis. Rimtai nusiteikti seksis sunkiai – darbe darbų ne per daugiausia, o namie irgi viskas savo vietose. Domins ypatingi santykiai, ypač su kai kuriais asmenimis, kurie šiuo metu atrodys ypatingai. Palankus metas arba vykti į kelionę, arba tvarkyti su užsieniu susijusius reikalus.

Žuvys. Darbe kiek daugiau darbo gali būti nebent savaitės pradžioje, vėliau viskas aprims ir liks įprasta rutina. Kitose srityse taip pat. Palankus metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais, dažniau palepinti save. Savaitės pabaigoje pradės aiškėti su kelionėmis susijusios aplinkybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų