REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

16-ąjį sezoną Kauno „Žalgiryje“ ir Eurolygoje pasitinkantis veteranas Paulius Jankūnas dar nėra apsisprendęs ar artėjantis sezonas jam taps paskutiniu, bet minčių galvoje – daug, pripažįsta jis.

16-ąjį sezoną Kauno „Žalgiryje“ ir Eurolygoje pasitinkantis veteranas Paulius Jankūnas dar nėra apsisprendęs ar artėjantis sezonas jam taps paskutiniu, bet minčių galvoje – daug, pripažįsta jis.

REKLAMA

36-erių „Žalgirio“ simboliui šis sezonas atnešė naujų patirčių – ekipos vairą perėmė amerikietis Martinas Schilleris, įnešęs daugybę naujovių ir pakeitęs nusistovėjusias Šarūno Jasikevičiaus tvarkas.

Pirmą rimtą išbandymą „Žalgiris“ su nauju treneriu laikė praėjusį savaitgalį, kai Kaune vyko Eurolygos organizuojamas „We’re back“ priešsezoninis turnyras.

„Žalgiris“ užtikrintai nugalėjo Atėnų „Panathinaikos“, bet neturėjo didelių šansų prieš Milano „AX Armani“.

„Pasikeitė visas trenerių štabas, dauguma žaidėjų. treneris atėjo su savo vizija, sistema ir ji yra kitokia nei mes anksčiau žaidėme. Mes dar jos pilnai neįsisavinome, tobulėjame su kiekviena diena ir dar nežaidžiame taip, kaip treneris norėtų ir įsivaizduoja. Manau, kad prabėgus kuriam laikui, žaidimas bus gražus akiai ir tikiuosi, kad duos pergalių“, – apie pokyčius žaidime kalbėjo P. Jankūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Itin akivaizdus pokytis – šį sezoną „Žalgiris“ stengiasi palaikyti itin didelį tempą ir nuolat bėgti į priekį.

Ar kauniečiams užteks jėgų, tokį tempą palaikyti visą sezoną?

„Treneris prašo, kad komanda žaistų greitai. Greitai pereitume iš gynybos į puolimą, o esant progai mestume į krepšį. Jėgų turi užtekti, nes taip treniruojamės ir tam ruošiamės“, – užtikrintas veteranas.

REKLAMA

Žvelgdamas į sezono tikslus, „Žalgirio“ veteranas turi vieną pagrindinį norą.

„Didžiausias lūkestis, kad sezonas apskritai įvyktų ir vyktų sklandžiai, būtų žaidžiamas iki galo. Prognozuoti nemėgstame ir žiūrime tik į artimiausias rungtynes“, – teigia P. Jankūnas.

Ar toks nežinomybėje skendintis sezonas gali būti paskutinis P. Jankūnui „Žalgiryje“?

„Kaip žaidėjo?, – nusijuokė jis. –  Pasakysiu atvirai, pagrindinis sprendimas dar nepriimtas. Negaliu pasakyti ar šis sezonas jau paskutinis, bet minčių galvoje tikrai daug“.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiris“ Eurolygos sezoną pradės spalio 1 d., išvykos rungtynėmis prieš Pirėjo „Olympiacos“.

„TV3 Sport“ kanalas ir didžiausia vaizdo transliacijų internetu platforma Baltijos šalyse Go3 kasmet tiesiogiai parodys daugiau nei 240 reguliaraus sezono rungtynių, visas atkrintamųjų kovas bei finalo ketverto mūšius. Ištikimiausiems sirgaliams bus sudarytos geriausios galimybės pamatyti ne tik visas Kauno „Žalgirio“ kovas Eurolygoje, bet ir kitose komandose žaidžiančių geriausių lietuvių žaidėjų bei trenerių pasirodymus – Edgaro Ulanovo, Artūro Gudaičio, Roko Giedraičio, Tado Sedekerskio, Šarūno Jasikevičiaus, Rimo Kurtinaičio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų