REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Ingrida Martinkėnaitė (nuotr. Organizatorių)
21

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė mini gražią sukaktį – rugsėjo 15-ąją jai suėjo 42 metai.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad šie metai buvo kupini pokyčių, o dabar jos didžiausias noras – pailsėti.

Kalbėdama apie gimimo dienos rytą, atlikėja džiaugėsi, kad jis prasidėjo kaip ir visi. „Mano kiekvienas rytas prasideda nuo dukrytės šypsenos. Vyras pamalonino su gėlėmis ir pyragaičiu į lovą. Rytas buvo šeimos rate“, – pasakojo pašnekovė.

I. Martinkėnaitė teigė šiemet didelio vakarėlio nekelsianti, kadangi tam yra svarbi priežastis: „Šį kartą gimimo dieną paminėjau tyliai ir ramiai. Dabar ir taip visko labai daug. Daug visko vyksta, todėl norisi pabūti ramiai. Turime mažąją dukrytę, todėl didelių švenčių susikurti negali, nes visa dienotvarkė sukasi aplink ją ir tik jai. Gal savaitgalį reikės kažką sugalvoti.“

Tiesa, atlikėja nė kiek nesureikšmina bėgančių metų ir džiaugiasi kiekviena diena. „Bėgantys metai eina savo vaga ir tiek. Reikia mėgautis kiekviena akimirka ir gyventi šia diena. Reikia planuotis ir svajoti. Išgyvenimai tikrai laimės nesuteiks. Reikia gyventi čia ir dabar. Aš nemėgstu liūdėti“, – šypteli grupės „69 danguje“ narė.

REKLAMA
REKLAMA

Daugeliui žmonių šie metai buvo kupini iššūkių ir išbandymų. Tokie jie buvo ir atlikėjai, kuri neslėpė, kad dabar norisi tik sustoti ir atsipūsti nuo greito gyvenimo ritmo.

REKLAMA

„Turėjo būti ramūs metai, bet jie visiems atnešė daug pasikeitimų. Vieniems – gerų, o kitiems – blogų. Man pasikeitimai buvo į gerą pusę, pavyzdžiui, net karantinas. Jeigu ne karantinas, aš tikrai būčiau dukrytę pagimdžiusi anksčiau laiko, nes mano toks charakteris, kad man sunku išbūti vietoje. Kaip tik atsidūriau ligoninėje, o kitą dieną prasidėjo karantinas. Turėjau dar 2 mėnesius būti lovos režime.

Kadangi prasidėjo karantinas, niekas niekur negalėjo išvykti. Niekas neerzino atostogų nuotraukomis. Man labai linksmai praėjo tie 2 mėnesiai. Visa šeima buvo namuose, nebuvo jokios skubos. Šiemet įsigijome būstą pajūryje. Visą vasarą ten praleidome. Liūdėti ir pailsėti šiemet nebuvo kada. Jau norisi pailsėti ir atsipūsti. Pasimėgauti akimirkomis“, – atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Baigdama pokalbį apie gimimo dieną bei prabėgusius metus, atlikėja patikino, kad turi didžių svajonių, tačiau nori jas pasilikti sau: „Sau palinkėčiau neprisiplanuoti tiek daug darbų ir reikalų. Kartais reikia pailsėti. 

Reikia svajoti tyliai. Geriau planuotis mintyse, dėliotis ant popieriaus lapo. Tuomet planus pavyks greičiau įvykdyti. Tad taip ir padarysiu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų