REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Virkite obuolienę, valgykite ją patys ir vaišinkite kitus, vėsiais ir niūriais rudens ir žiemos vakarais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Virkite obuolienę, valgykite ją patys ir vaišinkite kitus, vėsiais ir niūriais rudens ir žiemos vakarais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1.5 kg. obuolių (jau paruoštų, be odelių ir sėklyčių), 1 apelsino sulčių, 350–500 gr. cukraus

Obuolius nulupau, išėmiau sėklytes ir supjausčiau. Į puodą sudėjau pjaustytus obuolius, subėriau cukrų (cukraus kiekį reguliuokite pagal obuolių saldumą) ir palikau pastovėti valandą laiko (gali pastovėti ir ilgiau), kol susidarys skystis.

Po to puodą pastačiau ant viryklės ir viriau obuolienę vis pamaišydama apie pusvalandį iki obuoliukai visiškai suminkštėjo. Įpusėjus obuolienei virti, supiliau išspausto apelsino sultis (galite gardinti citrinų sultimis).

Išvirtą obuolienę supilsčiau į švarius sterilizuotus stiklainius ir užsukau dangteliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų