REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Georgia Malbrough (nuotr. Instagram)

Numesti svorio niekuomet nėra paprasta, o ypatingai po gimdymo. Vis dėlto triukai ir patarimai iš mamų, kurioms jau pavyko pakeisti savo kūno formas, tikrai gali padėti. 

10

Numesti svorio niekuomet nėra paprasta, o ypatingai po gimdymo. Vis dėlto triukai ir patarimai iš mamų, kurioms jau pavyko pakeisti savo kūno formas, tikrai gali padėti. 

REKLAMA

3 vaikus auginanti Georgia Malbrough atskleidė, kas jai padėjo sulieknėti tada, kai po trečiojo vaiko jos svoris pasiekė net 100 kilogramų.

27 metų moteris buvo atvira – tuo metu kiekviena kartą prieš apsirengdama ji net pusvalandį praleisdavo ašarodama. Vis dėlto daugiau nei pusę savo gyvenimą nuo viršsvorio kentusi moteris galiausiai nusprendė, kad daugiau taip nebegali. Net būdama paaugle ji vogdavo savo brolio marškinėlius, nes tik į juos galėdavo įtilpti. Georgia nusprendė, kad atėjoas metas pokyčiams.

Susilaukusi trečiojo vaikelio ji nusprendė imti keistis iš lėto. Tad pirmas jos žingsnis buvo pasivaikščiojimai. Iš pradžių ji nueidavo kilometrą, o po to vis ėmė didinti atstumą. „Judėkite po nedidelį žingsnį“, – patarė ji toms, kurios taip pat nusprendė keistis.

REKLAMA
REKLAMA

Pamačiusi, kaip ima kristi pirmieji kilogramai, Georgia ėmė ieškoti patarimų, kaip atsikratyti svorio ir socialinėje erdvėje, daugiausiai „Instagram“. Radusi jai tinkamą treniruotę ji netrukus numetė dar 44 kilogramus. O štai dabar ji savo patarimais ėmė dalintis ir savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kurioje subūrė didžiulį gerbėjų ratą.

REKLAMA

Dabar G. Malbrough sportuoja sporto salėje 6 kartus per savaitę – 20 minučių daro kardio treniruotes, o likusias 40 minučių sportuoja su svoriais.

Taip pat ji pakeitė ir savo mitybą. Anksčiau pusryčiams lengvai galėdavo suvalgyti 6 vaflius, o dabar stengiasi maitintis teisingai, subalansuotai.

„Nesu natūraliai atletiška ir be galo stengiausi savo kūną paversti į mašiną. Stengiausi, kiek galėjau“, – sakė ji pridėdama, kad sunkiems dalykams reikia laiko, tačiau pasiduoti taip pat nėra verta.

Tiesa, nukritus svoriui, moteris susidūrė su kitomis bėdomis, kaip, pavyzdžiui, strijos, odos perteklius ir panašiai. „Stengiantis pakeisti tai, kas yra neišvengiama, tapsite tik išvargę. Kuo greičiau nustosite bandyti tai pakeisti, tuo greičiau išmoksite su tuo susigyventi. Po šiomis žymėmis slepiasi jūsų grožio istorija“, – bandė ir kitas moteris įkvėpti 3 vaikų mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų