REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Eurolyga“, Milaknis (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo nuotaikingus šou, kulinarines laidas ir programą krepšinio aistruoliams.

6

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo nuotaikingus šou, kulinarines laidas ir programą krepšinio aistruoliams.

REKLAMA

Šeštadienis (09 12)

19:40 val. per TV3 ir per TV3 Play smagusis „galvOK“ šou. Šį kartą galvas laužys ir atsakymų į netikėtus klausimus ieškos Mantas Bartuševičius Manto Katlerio komandoje ir Laima Tamulytė Marijono Mikutavičiaus komandoje.   

Po smagiojo „galvOK“ 21 val. TV3 kviečia žiūrėti dar smagesnį E. Vėlyvio režisuotą humoro serialą „Mano meilė karantinas“. Specialiai serialui buvo sukurta daina „Amžinos atostogos“ (kompozitorius ir žodžių autorius A. Makejevas, atlikėja – Liucija Nanartavičiūtė)  Kol laukiate filmo, kviečiate pasižiūrėti dainos klipą:

Go3 Eurolyga Rugsėjo 12-13 d. stebėkite „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ tiesiogines transliacijas, kur rungtyniaus Kauno „Žalgirio“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „AX Armani Exchange“ ir Berlyno ALBA komandos.  

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 12 d. 

15:45 val. Berlyno ALBA – Milano „AX Armani Exchange“

18:45 val. Kauno „Žalgiris“ – Atėnų „Panathinaikos“

Rugsėjo 13. 

15:45 val. Rungtynės dėl trečios vietos

18:45 val. Finalas

TV6 9.30 val. laida visiems, besirūpinantiems savo namais – „Statybų gidas“. Sukate galvą, kaip išsirinkti tinkamą būstą? Planuojate statybas, bet nežinote nuo ko pradėti? Visus atsakymus rasite „Statybų gido“ laidoje. Praktinius patarimus, kaip tvarkytis statybose, kokias medžiagas rinktis, kokį būstą nuomotis ar pirkti, kada tinkamiausias metas investuoti į nekilnojamąjį turtą žiūrovai išgirs iš įvairių šios srities specialistų. Laidoje ekspertai pasakos ir apie žmonėms galvos skausmu tampančius teisinius dalykus, pavyzdžiui, nuomos sutartis, pirkimo-pardavimo sandorius. „Statybų gidas“ žvalgysis ir po įvairiausių tipų namus ir butus, o besidomintys įspūdinga architektūra ar istoriniais pastatais pamatys gražiausias Lietuvos bažnyčias, dvarus ir kitus statinius.

REKLAMA

TV8 16.30 val. „Džeimio Oliverio patiekalai per 15 minučių“. Džeimis Oliveris imasi naujo iššūkio – pagaminti skanų ir sveiką patiekalą tik per 15 minučių. Organizuotumas, gudrūs laiko taupymo triukai, sveiki produktai – tai viskas, ko reikia trokštant staiga užuosti puikių aromatų savo virtuvėje.

Sekmadienis (09.06)

9.30 val. per TV3 „La maistas“. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius šį kartą gamins skanumynus iš obuolių ir kriaušių. Jūsų laukia netradiciniai patiekalai: kepti obuoliai su patarška, degintas sūrio pyragas su kriaušėmis ir levandomis bei daugybė kitų gardumynų. 

REKLAMA
REKLAMA

19:30 val. per TV3 ir TV3 Play didysis šou – „X faktorius. Žvaigždės“! Šį sekmadienį – antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai. „Kėdžių iššūkis“ bus ypatingai intriguojantis – jame dainuos puikiai pažįstami aktoriai sportininkai, laidų vedėjai ir interneto garsenybės. Savo trejetą sau rinksis Saulius Prūsaitis, kiti trys teisėjai turės tik patariamąjį balsą. 

TV8 16 val. „Giada Italijoje“. Charizmatiška maisto virtuozė laidose parodys, ką reiškia gyventi ir valgyti taip, kaip tai daro tikri italai.

Go3 biografinė drama „Skandalas”. 2016-ųjų liepos 6 dieną buvusi ilgametė didžiausios Jungtinių Valstijų konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Carlson ( akt. Nicole Kidman) padavė į teismą televizijos vadovą Roger‘į Ailes‘ą (akt. John‘as Lithgow), apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. R. Ailes‘as per savo advokatą visus kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti. Liepos 19 d. žibalo į skandalo liepsną šliūkštelėjo viena populiariausių to meto Amerikos televizijos veidų Megyn Kelly (akt. Charlize Theron), pareiškusi, jog karjeros pradžioje iš R. Ailes‘o patyrė „nepageidautiną seksualinio pobūdžio dėmesį, užuominas ir spaudimą“. Dabar manoma, jog būtent šis pareiškimas galėjo tapti paskutiniu lašu, perpildžiusiu kompanijos „Fox“ savininko Rupert‘o Murdoch‘o kantrybės taurę. R. Ailes‘as išgirdo ultimatumą: iki rugpjūčio atsistatydinti arba būti atleistam. Po dviejų dienų R. Ailes‘as paskelbė paliekantis „Fox News“ vadovo postą. 

TV6 22 val. kvies prie ekranų krepšinio aistruolius – NBA rungtynių apžvalga laidoje „NBA Action“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų