REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai gavo iškvietimą, kad naktiniame bare agresyvus klientas daužo daiktus, o kiti lankytojai bando jį sulaikyti. Į įvykio vietą netrukus išskubėjo policija ir laidos „Farai“ operatorius.

Pareigūnai gavo iškvietimą, kad naktiniame bare agresyvus klientas daužo daiktus, o kiti lankytojai bando jį sulaikyti. Į įvykio vietą netrukus išskubėjo policija ir laidos „Farai“ operatorius.

REKLAMA

Atvykusius pareigūnus pasitiko didžiulis triukšmas ir didelis chaosas. Vienas vyrukas laikė prispaudęs triukšmadarį ant grindų – pareigūnai netrukus perėmė kontrolę į savo rankas ir skubiai padabino neramuolį antrankiais.

„Jis pradėjo čia viską daužyti. Šaukė išleisk, aš išeisiu pro langus“, – teigė liudininkė ir pasakė, kad vyras barui pridarė žalos – sudaužė šaldytuvą.

Vyras nedemonstravo jokio paklusnumo pareigūnams – vartėsi ant žemės, atsisakė judėti. Jį pakėlus ir jau vedant prie pareigūnų automobilio vyras savo nepasitenkinimą parodė keiksmažodžiais ir grasinimais. Bet tai nepadėjo – vyras buvo įsodintas į tarnybinio automobilio kamerą.

Uždarę neramuolį pareigūnai grįžo į barą fiksuoti padarytos žalos. Liudininkė ėmė pasakoti įvykio aplinkybes.

„Jie atėjo dviese, tai jie labai patys lindo ir labai ant barmenės šokinėjo. Jis labai negražiai, necenzūriniais žodžiais vadino ir visaip mėtė čia jai daiktus. Ji jau buvo iškvietusi jam apsaugą. Apsauga buvo atvažiavus ir buvo jį jau išmetę, bet jis tada grįžo. Ji gražiai įleido, nes jis sakė, kad mineralinio tiktai gers. Vėl pradėjo šakotis. Ji sako, kad vėl aš tau iškviesiu ir, kadangi jos telefonas išsikrovė, aš paskambinau. Jis pradėjo laužyt šaldytuvą, ten viską čiut ne mėtyt. Ten nuo stalo kas iškritę, viskas išmėtyta“, – pasakojo liudininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu barmenė teigė, kad tikrai rašys pareiškimą. Tiesa, šaldytuvą pavyko sutvarkyti, todėl vaikino laukė bauda už chuliganišką elgesį ir nakvynė komisariate.

REKLAMA

Ir štai netrukus pareigūnai gavo ir kitą iškvietimą. Pagalbos prireikė kitam ekipažui. Sulaikytas vairuotojas, kuris stabdomas nestojo, pavažiavęs toliau metė automobilį ir bandė pasišalinti. Įtariama, kad jis neseniai sulaužė kelio užkardą.

Gaudynių ir aštrių emocijų išvargintas vaikinas buvo įsodintas į tarnybinio automobilio kamerą, kurioje jau sėdėjo baro chuliganas. Abu vyrai buvo išvežti į komisariatą.

Ten atvykus tarnybinio automobilio kameroje pasigirdo keisti garsai. Pasirodo, kad abu sulaikytieji sugebėjo ten susimušti – nors rankos buvo surakintos antrankiais, į darbą jie paleido kojas. Tokį vaizdelį pareigūnai išvysta retai.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai ėmė vyrus skirti ir netrukus juos nuvedė į laikino sulaikymo kameras. Tačiau net ir jiems būnant skirtingose kamerose, jų konfliktas nesibaigė.

Kas nutiko laikino sulaikymo kamerose, pamatykite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kievieną ketvirtadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų