REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo nuotaikingus, kupinus nuotykių filmus ir futbolą.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo nuotaikingus, kupinus nuotykių filmus ir futbolą.

REKLAMA

19.30 val. per TV3 nuotaikingas filmas visai šeimai „Sparnai“. Garsaus animacinio filmuko „Ratai“ kūrėjai pristato naują juostą, kurios herojus – paprastas darbštus sparnuotis. Dastis – eilinis lėktuvėlis, kasdien laistantis žemdirbių laukus.

Tačiau jis turi gražią svajonę – dalyvauti aukščiausio lygio aviacijos lenktynėse. Negana to, kad yra labai paprasta skraidyklė, – dar turi ir didelę baimę, visai nepriderančią lėktuvui... Dastis bijo aukščio! Visai netikėtai jis susipažįsta su aviacijos veteranu Škiperiu.

Patyręs skraiduolis imasi auklėti prastų manierų provincijos lėktuvą ir ruošti jį didžiausiam gyvenimo nuotykiui. Tačiau ar susidūrus su švytinčiais, aršiai nusiteikusiais profesionalais Dasčio baimė nepadidės? Šiltas filmas apie skraidymo meilę ir svajones, kurios nugali net didžiausias baimes! 

REKLAMA
REKLAMA

Per TV8 21 val. romantinė komedija „Didžiosios vestuvės“. Norėdami įtikti savo suaugusiems vaikams ir draugams, seniai išsiskyrusi pora Donas ir Elė Grifinai (akt. De Niro ir Keaton) vėl kartu, priversti vaidinti laimingus sutuoktinius savo įsūnio vestuvėse, kai šio itin konservatyvi biologinė motina netikėtai nusprendžia perskristi pusę pasaulio ir atvykti į iškilmes. Stebint visiems vestuvių puotos dalyviams, Grifinai triukšmingai verčiami susidurti su savo praeitimi, dabartimi ir ateitimi. Laimei, šiame erzelyje jie nenužudo vienas kito. 

REKLAMA

TV6 22 val. kviečia pasinerti į nuotykius su filmu „Karibų piratai. Pasaulio pakrašty“. Auksiniai piratų laikai eina į pabaigą. Po kapitono Džeko Sparou išgelbėjimo Vilas, Elizabeta ir kapitonas Barbosa turi susikauti su žiauriuoju kapitonu Deiviu Džonsu, kuris vieną po kito naikina laisvuosius piratus. Herojai išsiruošia į tolimąjį Singapūrą, kur turi susitikti su Kinijos piratų vadeiva Sao Fengu. Kiekvienas iš jų turi pasirinkti, kurioje pusėje kausis, kai prasidės žūtbūtinis mūšis... 

„Go3" - jau rytoj, rugsėjo 12 d., prasideda naujasis Anglijos „Premier“ lygos sezonas. Šeštadienį ir sekmadienį stebėkite tiesiogines transliacijas per Go3. https://go3.lt/sport_tv

Rugsėjo 12 d. (šeštadienis)

14:20 val. Fulham – Arsenal

16:50 val. Crystal Palace – Southampton

19:20 val. Liverpool – Leeds United

Rugsėjo 13 d. (sekmadienis)

15:50 West Bromwich AlbionLeicester City

18:20 Tottenham Hotspur – Everton "

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų