REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis gali pažerti netikėtumų, tad kai kurie Zodiako ženklai turėtų pasisaugoti tykančių pavojų. Be to, negeras laikas reikšti ir iniciatyvą, reikėtų atsiriboti nuo bendravimo. Tiesa, visgi kai kam nestigs optimizmo.

Penktadienis gali pažerti netikėtumų, tad kai kurie Zodiako ženklai turėtų pasisaugoti tykančių pavojų. Be to, negeras laikas reikšti ir iniciatyvą, reikėtų atsiriboti nuo bendravimo. Tiesa, visgi kai kam nestigs optimizmo.

REKLAMA

Avinas

Yla iš maišo išlįs. Kai kam teks atsisakyti nevykusios draugystės ar pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus. Deja, gali paaiškėti, kad senokai apgaudinėja koks nors bičiulis, kolega ar kaimynas.

Tauras

Geriausia būtų ilsėtis namuose (o ne ką nors veikti, perdarinėti). Jei vis dėlto nenustygsite vietoje ir kuo nors mėginsite užsiimti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti karjerai ir net sveikatai.

Dvyniai

Negeras laikas reikšti iniciatyvą, už ką nors kovoti, ko nors siekti, tai tik pablogins reikalą. Dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu. Saugokite pinigus bei gerus santykius su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nieko nekeiskite, saugokite tai, ką turite. Praradimai šiuo metu itin tikėtini. Apie pelną, naudą net nesvajokite: nemenkai apsigausite vertindami savo finansines galimybes ar siūlomo reikalo perspektyvas.

REKLAMA

Liūtas

Atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo, pabūkite su savimi. Atidžiau įsiklausykite į tai, ką kalbate, susimąstykite, apie ką galvojate. Kas jums įdomu? Ką praleidžiate pro ausis? Ko nepamatote?

Mergelė

Jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Eikite anksčiau ilsėtis, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Rūpesčiai per vaikus. Nenarpliokite ir meilės santykių.

Svarstyklės

Optimizmo nestigs, net gali apimti jums nebūdingas lengvabūdiškumas, tad rizika jums atrodys mažesnė, pavojai menkesni, nors jų galite ir visai nepastebėti. Geriau nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų ir mažiau žadėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nieko svarbaus nesiimkite. Nepervarkite. Darbe bus itin svarbi atida, taip pat taktas bendraujant, tiek su kolegomis, pavaldiniais, tiek su klientais. Verta tvarkytis, išmesti, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Pasaugokite savo sveikatą.

Šaulys

Gali pasirodyti, jog visas darbas veltui. Ir iš tiesų šiuo metu aplinkybės jus gali sugrąžinti prie pirminio taško, priversti imtis to, nuo ko pradėjote, ir tai nebus blogai: šiuo metu pagalba, sėkmė ateis per senus dalykus.

Ožiaragis

Galite susidurti su provokacijomis ir įsivelti į ginčus darbe ar viešajame transporte, prekyvietėje. Jūsų elgesys nebus įprastas, patys vėliau savimi stebėsitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nieko nedarykite paskubomis ar norėdami ką nors pamokyti, nubausti, apriboti. Nei darbe, nei namie nepykite, nekaltinkite, nesiaiškinkite, kas viršesnis, protingesnis. Taigi nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų.

Žuvys

Jei pasirodys, kad judate visai ne ta linkme, kad užsiimate ne tuo, verta sustoti ir paabejoti: ar jūsų svarbiausi gyvenimo tikslai teisingi? Tik nesitikėkite, kad artimiausiu metu rasite teisingus atsakymus, todėl nieko nekeiskite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų