REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Angelina Jolie ir Brad Pitt (nuotr. SCANPIX)

Visai neseniai užsienio žiniasklaidai ėmė mirgėti nuo straipsnių apie tai, kad žavusis Holivudo aktorius Bradas Pittas – nebe vienišas. Gražuolio širdį užkariavo manekenė Nicole Poturalski. 

6

Visai neseniai užsienio žiniasklaidai ėmė mirgėti nuo straipsnių apie tai, kad žavusis Holivudo aktorius Bradas Pittas – nebe vienišas. Gražuolio širdį užkariavo manekenė Nicole Poturalski. 

REKLAMA

Ir nors buvusi aktoriaus žmona Angelina Jolie, kaip teigia šaltiniai, jo naujų santykių visai nepavydi, kai kas ją vis dėlto įsiutino. 

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, neseniai Bradas kartu su savo naująja mylimąja apsilankė Prancūzijos pilyje, kurioje jis yra lankęsis ir anksčiau. Situacija gal ir nebūtų tokia bloga, jei ne faktas, kad būtent joje B. Pittas ir A. Jolie prisiekė vienas kitam amžiną meilę. Negana to, aktorius Nicolę ten nusprendė nusivežti būtent tada, kai būtų švenčiamos jo ir Angelinos vestuvių metinės, jei jie nebūtų išsiskyrę.

Tačiau kaip praneša šaltiniai, pačiam B. Pittui tai, ką galvoja Angelina, nė kiek nerūpi. „Pasikviesdamas Nicolę į Miraval per savo ir Angelinos vestuvių metines, Bradas puikiai suvokė, ką darantis, ir kokios reakcijos gali tikėtis. Jam nerūpi, ar Angelina pratrūks. Jis netgi tikisi, kad ji būtent taip ir padarys“, – sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

O štai Angelinos šaltiniai praneša, kad ji yra „įsiutusi ir pritrenkta fakto, kad Bradas gali pulti taip žemai“.

„Ją pykina, kad jis keliauja po Europą šitaip demonstratyviai su šia mergina, vietoje to, kad savo meilės gyvenimą laikytų oriai ir privačiai. Faktas, kad jis ją nusivežė į jų vestuvių vietą, viską parodo itin neskoningai ir nepriimtinai, kad ir ką Bradas sakytų“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Nicole, su kuria aktorius susitikinėja jau 9 mėnesius, galbūt ir yra naujoji Brado mergina, bet iš tiesų ji yra ištekėjusi – turi vyrą.

Vis dėlto nepanašu, kad pačiam aktoriui ši žinia būtų naujiena, mat B. Pittas pirmiausiai ir susipažino su jos vyru, Rolandu Mary. Rolandas ir Bradas susipažino 2009 metais, kai Holivudo legenda filmavosi Vokietijoje, juostai „Inglorious Bastards“. B. Pittas tuo metu gana dažnai lankydavosi restorane „Borchardt“, kuris priklausė Rolandui. 

O štai į tą patį restoraną grįžęs po 10 metų, 2019-aisiais, jis čia pastebėjo ir Nicolę. Teigiama, kad gražuolė neatsispyrė Bradui ir davė jam savo telefono numerį.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors oficialaus atsakymo apie tai, kaip jaučiasi, kad jo žmona N. Poturalski šiuo metu susitikinėja su B. Pittu, Rolandas užsienio žiniasklaidai nepateikė, kai kurie šaltiniai tikina, kad jis į tokį moters ryšį su Holivudo aktoriumi žvelgia „filosofiškai“. Negana to, ir pati Nicole su Rolandu augina 7 metų sūnų.

„Rolandas labai į filosofiją linkęs vyras. Jis buvo susituokęs kelis kartus ir turi 5 vaikus… Jie vis dar susituokę, tačiau jų santykiai yra atviri“, – pridėjo šaltinis.

Tiesa, R. Mary nėra vienintelis, kurį Nicoles ir Braddo santykiai privertė susimąstyti. Pasirodo, kad ne su didžiausiu malonumu į tai žvelgia ir buvusi B. Pitto žmona Angelina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris savo meilės gyvenimą jau kurį laiką yra atidėjusi, o pandemijos metu apskritai nusprendė atsiduoti 6 savo ir Brado vaikams. Tiesa, būtent dėl jų ji labiausiai ir jaudinasi – anot artimų Angelinos šaltinių, ji išgyvena, kad naujasis B. Pitto romanas padarys neigiamą įtaką jo santykiams su vaikais.

„Angelina domina Brado santykiai tik todėl, jog ji rūpinasi, kaip tai paveiks jų vaikus. Dėl kitų priežasčių jo meilės gyvenimas jos absoliučiai nedomina“, – paaiškino šaltinis.

Taip pat šaltinis pridėjo, kad šiuo metu A. Jolie buvusiam vyrui apskritai nebejaučia jokių jausmų: „Visus romantinius jausmus Bradui Angelina jau seniai yra palikusi praeityje.“

REKLAMA

„Pačios Angelinos meilės gyvenimas yra atidėtas – paprasčiausiai jai tai šiuo metu nėra prioritetas. Jai rūpi tik tai, kad jos vaikai augtų laimingi. Ji stengiasi būti jiems parama bet kurią dieną, ji stengiasi, kad jie jaustųsi mylimi, saugus ir suprasti“, – pridėjo šaltinis.

Primename, kad 2016 metais A. Jolie ir B. Pittas išsiskyrė, o praėjusiais metais, davusi interviu „Harper’s Bazaar“, gražuolė aktorė pripažino, kad jei ne Bradas, ji tikrai būtų palikusi Holivudą ir apsigyvenusi kažkur užsienyje. Vis dėlto moteriai svarbu, kad tėvas matytų savo vaikus.

„Aš labai norėčiau gyventi užsienyje ir ketinu tai padaryti iškart, kai tik mano vaikams sueis 18 metų. Šiuo metu bazuojuosi ten, kur nusprendžia gyventi jų vaikų tėvas“, – kalbėjo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų