REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Amber Mayy (nuotr. Instagram)

Šiais laikais vieni tobulo kūno siekia prisižiūrėdami mitybą ir plušėdami sporto salėje, o kiti sau patinkantį atvaizdą veidrodyje bando pasiekti plastinių operacijų pagalba.

12

Šiais laikais vieni tobulo kūno siekia prisižiūrėdami mitybą ir plušėdami sporto salėje, o kiti sau patinkantį atvaizdą veidrodyje bando pasiekti plastinių operacijų pagalba.

REKLAMA

Būtent antrąjį kelią pasirinko ir socialinių tinklų žvaigždė Amber Mayy, kuri operacijoms per visą gyvenimą išleido beveik 44 tūkst. eurų.

Paklausta, kodėl tiek pinigų išleido operacijoms, Amber atvira: „Anksčiau turėjau valgymo sutrikimų, esu patyrusi jo-jo efektą ir kitus dalykus, kurie sukėlė nepasitikėjimą savo kūnu kaip ir kitoms paauglėms mergaitėms. Tačiau šiandien aš esu laimingiausia. Plastinės operacijos gali suteikti daug gėrio, o aš – puikus to įrodymas.“

22 metų „Instagram“ modelis pirmąją operaciją pasidarė prieš 3 metus. „Niekuomet neplanavau darytis daug operacijų, tačiau kai buvau paauglė, mano svoris nuolat svyruodavo. Sulaukusi 18 metų numečiau 31 kilogramą, ir nors atrodžiau gerai, mano krūtinė dingo, tad pirmąkart nusprendžiau pasididinti krūtis“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto net ir tada mergina nebuvo patenkinta, todėl po to sekė dar keli krūtinės patobulinimai, lūpų injekcijos, riebalų nusiurbimas, sėdmenų pakėlimas, plastinė nosies operacija ir nesibaigiančios botokso procedūros. Ir visa tai – dar nė nesulaukus 22 metų.

REKLAMA

Amber tikina, kad operacijoms yra išleidusi apie 44 tūkst. eurų. Vis dėlto dabar mergina pripažįsta, kad nesibaigiantys kūno patobulinimai – jos priklausomybė.

Įdomu tai, kad ne visos operacijos buvo atliktos Jungtinėje Karalystėje, t.y. ten, kur Amber gyvena. Siekdama turėti dar didesnę krūtinę, ji keliavo net į Belgiją, nes būtent čia chirurgas sutiko tai padaryti. Jungtinėje Karalystėje visi buvo prieš. 

„Kai buvau vaikas, norėjau dirbti su gyvūnais, tačiau vėliau nusprendžiau būti modeliu, o tai man suteikė puikias galimybes juo tapti. Kai pasididinau krūtinę, sulaukiau daugiau sekėjų „Instagram“. Viskas tapo taip beprotiška, kad pradėjau darytis matoma socialiniuose tinkluose“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nesu kvaila. Žinau, kad mano didžiulė krūtinė ir didžiuliai sėdmenys yra kai kurių vyrų fetišas. Jiems taip patinka mano kūnas, kad kai kurie netgi siūlėsi sumokėti už mano operacijas“, – atviravo mergina.

Tiesa, apie savo operacijas Amber kalba ne visuomet. „Nors mano šeima mane ir palaiko, apie tai, kad ketinu darytis operaciją, sakau jiems ne visuomet, nes jie ir taip galvoja, kad esu jų pasidariusi per daug. Jei mano mama sužino, kad skrendu į Turkiją, visuomet sako: „O ne, tik ne vėl“. Tačiau man tai patinka“, – kalbėjo ji.

Tiesa, dabar ji jaučiasi laimingesnė, nei kada anksčiau. „Žinau, ką darau – aš nusipirkau namą su pinigais, kuriuos uždirbau iš savo modelio darbo bei gerbėjų, kurie man moka“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu labai susikoncentravusi į savo karjerą. Noriu ir toliau investuoti į nekilnojamą turtą. Taip pat pati esu savo verslas, tad turiu investuoti ir į save. Žmonės internete man moka net už tai, kad su jais kalbuosi, o man tai daryti patinka. Tačiau tai priežastis, kodėl dabar su vieniša ir nieko neturiu jau metų metus. Tiesiog neturiu laiko meilei“, – pasakojosi užsienio žiniasklaidai Amber.

„Tačiau nors gyvenu viena, nesijaučiu vieniša. Nuolat kalbuosi su žmonėmis, tad kai nedirbu, mėgaujuosi tyla ir ramybe“, – pridėjo ji.

Vis dėlto Amber įvardija ir minusą – šitaip atrodydama ji negali sportuoti: „Mano krūtinė ir sėdmenys yra pernelyg dideli sportui, tad norėdama išlaikyti savo figūrą, kas 6 mėnesius darausi riebalų nusiurbimą.“

REKLAMA

Nauju manikiūru Amber lepinasi kiekvieną savaitę, o jos priauginami plaukai keičiami kas 6 savaites. O štai jos operacijos įkvėpė ir kitus merginos draugus.

„Dabar, kai pamato mane, žmonės tampa atviresni operacijoms. Neseniai mano draugė pasidarė plasinę nosies operaciją, o kita ėmė tobulintis injekcijomis. Nesvarbu, kad mums kiek daugiau, nei 20 metų – mes reguliariai mėgaujamės ir botokso procedūromis“, – pridėjo ji.

Iš pradžių Amber ėmė leistis botoksą į kaktą, o dabar jį galima rasti ir jos žandų, žandikaulio, smakro ir lūpų srityje. Vis dėlto moteris tikina žinanti, kada sustoti. 

„Buvo metas, kai savo lūpas injekcijomis tobulinau kas 3 mėnesius. Tada net ir aš galėjau matyti, kad atrodau kvailai, tad tai pristabdžiau“, – sakė Amber.

Dabar Amber reguliariai keliauja į fotosesijas Los Anždele ir Las Vegase, mat JAV jos figūra vertinama labiau, nei Jungtinėje Karalystėje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų