REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Gian Luca Demarco su šeima (tv3.lt fotomontažas)

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų lauks jau antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai. Čia savo jėgas išbandys ir italas virtuvės šefas bei puikiai pažįstamas TV veidas, Gian Luca Demarco. 

10

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų lauks jau antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai. Čia savo jėgas išbandys ir italas virtuvės šefas bei puikiai pažįstamas TV veidas, Gian Luca Demarco. 

REKLAMA

Dar prieš „Kėdžių iššūkio“ etapą naujienų portalui tv3.lt vyras atvirai papasakojo apie projektą, savo baimę ir didžiausią svajonę, kurią nori įgyvendinti dar iki 40-ties. 

Virtuvės šefas atviravo, kad nė negalėjo įsivaizduoti, kad stovėti prieš projekto teisėjus ir jiems dainuoti bus taip baisu.

„Turėjau labai didelį norą dalyvauti muzikiniame projekte ir pasiryžti šiam iššūkiui. Labai baisu būti ten. Neįsivaizdavau, kad gali būti taip baisu ten dainuoti. Dainuoti priešais savo didvyrius – Marijoną Mikutavičių ir Saulių Urbanavičių-Samą – yra reikalų. Aš labai jaudinausi, negalvojau, kad bus taip sudėtinga. Sudėtinga, bet kartu jutau ir didelį kaifą“, – pasakojo pašnekovas. 

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Gian Luca bažnyčioje dainuoja jau nuo pat mažų dienų ir muzika jam nėra svetima, tačiau pasirodyti ant didžiosios scenos, anot šefo, yra visai kas kita.

REKLAMA

„Aš dainuoju nuo vaikystės, tačiau tai nėra tas pats, kas būti solistu, būti dėmesio centre. Bažnyčioje aš dainuodavau dėl Dievo. Esu tikras, kad jis nesiskundė. O dainuoti prieš teisėjus yra šiek tiek kitaip. Teisėjai yra kaip ir draugai, bet kartu tai ir iššūkis. Man patinka iššūkiai. Tada gyvenimas būna ir įdomus“, – šypteli Gian Luca Demarco.

Virtuvės šefas tikino, kad ir virtuvėje mėgsta užtraukti kokią dainą. Tiesa, tai patinka ne visiems: „Darbe irgi visuomet dainuoju. Turiu 3 darbuotojus, kurie prašė, kad aš atlyginčiau žalą už jų ausų būgnelius. Dažniausiai dainuoju itališkas dainas, tad jie kankinasi su itališkomis dainomis.“

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvavimas projekte jam suteikia ne tik malonumą – kartu Gian Luca įgauna ir daugiau patirties dainavimo sferoje, išmoksta daug naujų dalykų: „Labai noriu likti projekte, kad kuo daugiau išmokčiau. Nežinojau, kad nemoku taisyklingai kvėpuoti ir panašiai. Tai yra žavu, nes aš turiu dar daug ko išmokti. Aišku, kad noriu laimėti.“

Virtuvės šefą Gian Luca Demarco galima sutikti ne tik virtuvėje, bet it išvysti per žydruosius televizijos ekranus. Nors eteris jam nėra svetimas, tačiau būnant ant scenos baimė ir nerimas – kitoks.

„Aš esu scenos žmogus, bet kalbėti yra viena, o dainuoti – visai kas kita. Aš susijaudinau net tada, kuomet žiūrėjau savo pasirodymo įrašą. Spėjau susinervinti iš naujo. Man atrodo, kad „X faktorius“ yra išskirtinė proga, emocijų krūva, duoda tiek adrenalino. Nesuvokiama adrenalino bomba... Daug metų žiūrėjau šį šou, stebėjau, kaip kiti įgyvendina savo svajones. Aš neturėjau svajonės tapti dainininku. Kol kas dar jos neturiu, bet dalyvauti – labai faina“, – atskleidė pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot pašnekovo, jam yra svarbus palaikymas iš artimųjų. Vos tik apie dalyvavimą muzikiniame projekte sužinojusi žmona neslėpė, jog džiaugiasi tokiu jo žengtu žingsniu: „Mano žmona visada mane palaiko. Jai patinka, kad aš čia dalyvauju, noriu pabandyti save nauju amplua. Ji labai laiminga.“

Kalbėdamas apie svajones, vyras tikino, kad turi vieną, kurią norėtų įgyvendinti iki 40-ties. „Aš labai norėčiau iki 40 metų surengti labai didelį koncertą, kuriame būtų labai daug žmonių. Būtų labai fainai, jeigu bent vieną kartą gyvenime galėčiau padainuoti priešais labai daug žmonių. Noriu, kad visi šoktų... Būtų labai fainai

REKLAMA

Taip pat man labai patinka Mikutavičius. Norėčiau surengti su juo pasirodymą. 100 procentų. Aš į jo koncertus nueinu bent 2 kartus per metus. Esu ištikimas jo gerbėjas. Jis yra nuostabus“, – džiugiai sakė jis.

Tiesa, jau šį sekmadienį Gian Luca Demarco laukia „Kėdžių iššūkio“ etapas: „Labai jaudinuosi dėl kėdžių iššūkio. Mano draugai, kurie dalyvauja šiame projekte yra labai stiprūs, labai talentingi. Bus nerealiausias „X Faktorius“. Jie nėra žmonės, kurie ieško savęs, jie visi jau turi tą „X faktorių“. Jie – visi  skirtingų sričių specialistai. Čia jie eina kaifuoti. Dėl to tai yra nerealu. Teisėjai mums be proto daug padeda. Labai palaiko. Nesitikėjau, kad taip palaikys. Labai faina aplinka. Linkėčiau visiems sudalyvauti šiame projekte.“

Pirmos laidos Gian Luca Demarco pasirodymas:

„X faktorius. Žvaigždės“ – sekmadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų