REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draugiškų mačų ciklą baigusi „Barcelona“ penktadienį pradės kovas dėl pirmojo naujojo sezono trofėjaus.

Draugiškų mačų ciklą baigusi „Barcelona“ penktadienį pradės kovas dėl pirmojo naujojo sezono trofėjaus.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai stos į kovą dėl Katalonijos taurės. Varžybos vyks klubo namų arenoje „Palau Blaugrana“, o katalonų varžovas pusfinalyje bus Vitorijos „Baskonia“.

Lietuvio vadovaujama komanda pasiruošime cikle iškovojo visas tris pergales. Jie pirmajame mače 90:82 įveikė Andoros „MoraBanc“ klubą, paskui 75:68 palaužė Badalonos „Joventut“ ir galiausiai 89:84 pranoko Mursijos UCAM ekipą.

„Kausimės prieš ekipą, kuri dabar yra pasiruošusi geriau nei mes. Jie sužaidė dvi puikias rungtynes, kurias laimėjo gana lengvai ir žaisdami labai energingą bei intensyvų krepšinį, – apie būsimus varžovus sakė Š. Jasikevičius. 

Pagarbiai lietuvis atsiliepė apie „Baskonia“ trenerį Pedro Martinezą, su kuriuo teko nekartą akis į akį susitikti Eurolygos varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip ir visada prie Pedro Martinezo, jo komanda turi labai aiškias žaidimo idėjas ir žaidžia labai intensyvų krepšinį tiek puolime, tiek ir gynyboje. Mūsų laukia tikrai labai  sunkios rungtynės. Tai bus geras testas“, – prieš šio vakaro rungtynes tikino Š. Jasikevičius

REKLAMA

Paklaustas žurnalistų, kokioje pasiruošimo stadijoje šiuo metu yra komanda, lietuvis atsakė, kad tikrai dar trūksta laiko įsisavinti detalėms bei gerinti sportinę formą.

Katalonijos taurės turnyras vyks be žiūrovų. Anot Š. Jasikevičiaus, žaisti namuose svarbu, bet daryti tą be sirgalių yra visai kitoks jausmas.

„Žaisti namuose svarbu, bet tai ne tas pats, kas tą daryti be sirgalių. Tiek žaidėjai, tiek aš to labai pasiilgsiu, bet dabar yra tokia realybė. Reikia žiūrėti į priekį“, – sakė lietuvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų