REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
„L’Officiel Lithuania“ renginys (nuotr. Viltė Domkutė) (nuotr. Fotodiena.lt)

Žurnalas „L’Officiel Lithuania“ rudens sezoną pasitiko išskirtiniu vakarėliu, kuriame pristatytos net kelios naujienos: naujasis rugsėjo numeris, žymaus dizainerio Egidijaus Rainio 2020 m. rudens kolekcija ir gyvos muzikos projektų agentūros „Rootslive“ tryliktasis sezonas.

61

Žurnalas „L’Officiel Lithuania“ rudens sezoną pasitiko išskirtiniu vakarėliu, kuriame pristatytos net kelios naujienos: naujasis rugsėjo numeris, žymaus dizainerio Egidijaus Rainio 2020 m. rudens kolekcija ir gyvos muzikos projektų agentūros „Rootslive“ tryliktasis sezonas.

REKLAMA

Į miesto širdyje įsikūrusį prabangų viešbutį „Pacai“ susirinkę svečiai klausėsi unikalių muzikinių „Rootslive“ projektų ir atidavė duoklę klasikai – būtent laiko tėkmei nepavaldi klasika, elegancija ir solidus įvaizdis tapo viena pagrindinių rugsėjo numerio temų, rašoma pranešime spaudai.

Į išskirtinį vakarėlį atvyko Viktorija Siegel, Kristina Kaikarienė, Eimutis Kvoščiauskas, Gediminas Jaunius, Milita Daikerytė, Vaida Skaisgirė bei daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugiausiai fotografų blyksčių sulaukė Mantas Stonkus, kuris į renginį atvyko su širdies drauge Gelmine Glemžaite. Būtent jie papuošė naujausią „L’Officiel Lithuania“ žurnalo numerį. Viso renginio metu jie buvo puikiai nusiteikę, o nuo jų veidų nedingo šypsenos.

REKLAMA

„Ruduo visomis prasmėmis yra pats stilingiausias metas. Jis visada kupinas naujienų, atradimų, iššūkių ir naujų planų, fantastiškų drabužių ir derinių, kai įkvėpimas kyla iš visko, kas mus supa. Linkiu, kad šis ruduo jums taptų tramplinu į svajonių išsipildymą“, – prieš renginį sakė „L’Officiel Lithuania“ vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Pirmą kartą „L’Officiel Lithuania“ renginys, kuriame dalyvavo kviestiniai svečiai, buvo transliuojamas tiesiogiai žurnalo portale www.lofficiel.lt ir „L’Officiel Lithuania“ „Facebook“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu paisyta naujų saugos taisyklių, kvietimuose dalyviai buvo paprašyti nepamiršti apsauginių priemonių, o susirinkusiųjų temperatūrą matavo „SUPASTAR Innovations“ įrengtas termovizorius. Prie įėjimo svečių asmeniniai daiktai buvo dezinfekuojami inovatyvia bakterijas nuo paviršiaus naikinančia lempa „SUPASTAR UVLED 8.5“.

Ką tik pasirodžiusio „L’Officiel Lithuania“ rugsėjo numerio viršelis yra pirmasis, kuriame įamžinta pora – jį papuošė lyg nuo raudonojo kilimo nužengę aktoriai Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus. Jie mėgsta kviestis svečių ir svečiuotis, moka mėgautis kiekvienu etapu – kai skraido iš laimės ar būtina paliūdėti. Žino, kad kartais verta paaukoti savo ambiciją dėl bendro tikslo, ir džiaugiasi į porą suėję trisdešimties, kai daug kas atrodo mažiau sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventinį vakarą surengtas išskirtinis mados šou – naują rudens kolekciją pristatė dizaineris Egidijus Rainys. Romantika ir elegancija – šie žodžiai yra tapę raktiniais E. Rainio kūrybos bruožais, tačiau naujoje kolekcijoje buvo ir staigmenų, pasak dizainerio, ji eklektiška – tokia, kaip ir šiandienė mada.

Podiumu žengė „Modilinos“ modeliai, vilkintys tiek dienai, tiek vakarui tinkamus kelnių, švarkų, palaidinių, suknelių, kombinezonų ir, žinoma, paltų derinius. Stilinga įvaizdžių detale tapo mados namų „Jimmy Choo“ naujosios kolekcijos akiniai iš optikos salonų „Fielmann“.

Modelių makiažą sukūrė žinomos makiažo meistrės Militos Daikerytės studijos „Studio M by Milita“ komanda.

REKLAMA

Naujus gyvos muzikos projektus – „Fancy Music“ su Paulina Paukštaityte ir „Ocean Drive Live“ su Viliumi Popendikiu pristačiusios muzikos agentūros „Rootslive“ vadovas Simonas Čepėnas teigė, kad šie projektai išskirtiniai ne tik rinktine muzikos selekcija, instrumentine sudėtimi, bet ir unikalia, specialiai jiems sukurta neonine scenografija. Vakaro metu populiarias melodijas susirinkusiems dovanojo ir styginių kvartetas „4 Strings“.

Dar viena naujiena svečius pasitiko viešbučio kieme – čia žvilgsnius viliojo naujasis BMW visureigis „X7“. Tai pirmasis automobilis, suderinantis aukščiausios klasės prabangą, išskirtinumą ir erdvumą su neprilygstamu vairavimo malonumu ir universalumu. Šiandien „X7“ yra didžiausias BMW X serijos automobilis, atverčiantis naują puslapį prabangių modelių segmento istorijoje.

REKLAMA

Specialiai „L’Officiel Lithuania“ renginiui viešbučio „Pacai“ erdves įspūdingai papuošė dekoratorius Mantas Petruškevičius, o prabangiais persiškais kilimais pasirūpino persiškų kilimų ir interjero detalių salonas „Lauros Namai“.

Susirinkusieji vaišinosi „Pacų“ viešbutyje įsikūrusio restorano „Muros“ užkandžiais, saldžių kavos desertų pasiūlė kavos namai „Aroma Gold“. Kaip ir kituose „L’Officiel Lithuania“ renginiuose, svečiai buvo pradžiuginti dovanomis – maisto papildai „Jamieson“ palinkėjo kiekvienam susirinkusių nepamiršti pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų