REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma televizijos laidų vedėja, kulinarė, tinklaraštininkė ir receptų knygų autorė Ilona Juciūtė-Čibirkienė rudenį pasitinka su dideliais naujais iššūkiais. Ir taip veiklos nestokojusiai moteriai atsivėrė naujos galimybės – moteris nusprendė imtis duris atversiančios „Kamado Bono“ salono vadovės pareigų.

Žinoma televizijos laidų vedėja, kulinarė, tinklaraštininkė ir receptų knygų autorė Ilona Juciūtė-Čibirkienė rudenį pasitinka su dideliais naujais iššūkiais. Ir taip veiklos nestokojusiai moteriai atsivėrė naujos galimybės – moteris nusprendė imtis duris atversiančios „Kamado Bono“ salono vadovės pareigų.

REKLAMA

Ilgametė TV3 televizijos kulinarinių laidų „Virtuvės istorijos“ ir „Maisto kelias“ vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė džiaugiasi, jog ruduo prasideda su permainomis, rašom pranešime spaudai.

Moteris neslepia, jog naujos būsimos pareigos kelia ir jaudulį, ir baimę, mat tokio darbo ji dar niekada nėra dirbusi, tačiau su užsidegimu yra pasiryžusi šiam karjeros etapui atiduoti visą širdį.

„Kažkada mano gyvenimas sukosi grožio industrijoje, vėliau jį užvaldė kulinarija. Meilė maistui atvėrė duris į televiziją, tačiau šis ruduo apdovanotas naujais iššūkiais. Nuo šiol mane išvysti bus galima ne tik televizijos ekranuose, bet ir už prekystalio. Jau netrukus Kaune duris atvers naujas „Kamado Bono“ kepsninių ir jų aksesuarų salonas, kuris bus patikėta į mano rankas“, - naujomis pareigomis džiaugiasi Ilona.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu kepsninės yra užvaldžiusios gero maisto gurmanų širdis ir neretam kulinarui yra daug mėgstamesnis pasirinkimas nei tradicinė orkaitė. Nors daugeliui kepsninės asocijuojasi su vasaros malonumais, tačiau tinkamas grilis puikiai tarnauja ir žiemą bei skatina improvizuoti, gaminant ne tik tradicinius mėsos patiekalus, bet ir verdant sriubas ar net kepant tortus.

REKLAMA

„Džiugu, jog vis daugiau žmonių užsikrečia grilinimo manija. Iki šiol populiarūs uždengiami metaliniai griliai greitai rūdija ir šaltuoju sezonu neišlaiko reikiamos temperatūros, tačiau su keramikinėmis kepsninėmis yra visiškai priešingai. Jos universalesnės, ilgaamžiškesnės ir jose galima ne tik skrudinti mėsą bei daržoves, bet ir kepti picas, pyragus, duoną, rūkyti žuvį. Naujajame salone kiekvienas galės iš arti susipažinti su „Kamado Bono“ griliais, o taip pat rasti visų reikiamų atributų: nuo anglių ar valymui skirtų šepečių iki specialių padažų ar prieskonių, puikiai tinkančių gurmaniškiems grilio šedevrams“, - pasakoja Ilona.

REKLAMA
REKLAMA

Nors moteris kepsnines pažįsta puikiai, o ir su klientais bendrauti sunkumų nekils, tačiau naujosios pareigos kelia ir naujų išbandymų. Tačiau tai Iloną verčia tik judėti pirmyn, mat ji įsitikinusi – esi jaunas kol dar yra pirmų kartų.

„Neslėpsiu, be galo džiaugiuosi matydama, kaip kasdien salono patalpos iš vizualizacijų virsta realybe. Jau matau save pasitinkančia klientus, besirūpinančia prekėmis, salono interjeru. Tačiau šis darbas neapsieis be iššūkių: teks išmokti naudotis kasos aparatu, rūpintis užsakymais, atlikti inventorizacijas, koordinuoti kitų darbuotojų darbo grafikus. Teks daug ko išmokti, tačiau tai puiki galimybė asmeniniam tobulėjimui, o ypatingai toje srityje, kurią tiesiog

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

dievinu. Daugelis mano, jog kepsninės – vyrų reikalas, tačiau labai norėčiau, kad šis mitas išnyktų ir moterys nebijotų jų prisijaukinti“, - tikina Ilona.

Televizijos žiūrovams puikiai pažįstama kulinarė net ir pradedama naują profesinį etapą, su televizija atsisveikinti neketina. Jau šį šeštadienį ji kartu su šefu iš Šri Lankos Dilanu Dampella Gamage pradės 12-ąjį kulinarinės pokalbių laidos „Virtuvės istorijos“ sezoną.

„Virtuvės istorijos“ yra, ko gero, ilgiausiai gyvuojanti kulinarinių pokalbių laida ir esu be galo laiminga būdama jos dalimi. Naujam sezonui kartu su Dilanu esame paruošę begalę naujų receptų bei naudingų patarimų, o pademonstruoti kulinarinius sugebėjimus ir toliau kviesime žinomus Lietuvos žmones. Smagu, jog ši laida turi savo nuolatinį, tačiau tuo pačiu ir sparčiai augantį žiūrovų ratą, kurie šeštadienio rytus ištikimai pradeda kartu su mumis“, - džiaugiasi laidos vedėja.

REKLAMA

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžta ir pradeda dvyliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – nuo rugsėjo 5 d. šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų