REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priviriau per daug bulvių, todėl nutariau iš likučio pagaminti žemaitukų su sūriu“, – sako tinklaraštininkė Audronė, tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Priviriau per daug bulvių, todėl nutariau iš likučio pagaminti žemaitukų su sūriu“, – sako tinklaraštininkė Audronė, tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0.5 kg.virtų bulvių, 1 kiaušinio, 150 gr.miltų, 100 gr.tarkuoto sūrio, 1v.š.džiovintų špinatų (galima dėti ir smulkintus krapus, petražoles), žiupsnelio druskos.

Išvirtas ir jau pasūdytas bulves sugrūdau, įmušiau kiaušinį, subėriau miltus. Iš bulvių masės formavau blynus, į vidų dėjau fermentinio tarkuoto sūrio, sumaišyto su špinatais.

Kiekvieną blyną pavoliojau miltuose ir kepiau keptuvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų