REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Debrecene (Vengrija) antradienį prasidėjo antrasis FIBA krepšinio 3x3 „Masters“ pasaulio turo etapas, kuris vėl nesėkmingai susiklostė Šakių „Vyčiui-Gulbelei“.

Debrecene (Vengrija) antradienį prasidėjo antrasis FIBA krepšinio 3x3 „Masters“ pasaulio turo etapas, kuris vėl nesėkmingai susiklostė Šakių „Vyčiui-Gulbelei“.

REKLAMA

Praėjusį savaitgalį „Vytis-Gulbelė“ dalyvavo pirmajame šio sezono „Masters“ serijos turnyre, kuriame liko be pergalių ir iš grupės neišsikrapštė. Šįkart scenarijus pasikartojo.

Lemiamose D grupės rungtynėse komanda iš Lietuvos 16:21 pralaimėjo „Piran“ trijulei iš Slovėnijos ir liko treti bei į ketvirtfinalį nepateko.

„Vytis-Gulbelė“ kiek sėkmingiau pradėjo mačą ir pirmavo 2:1. Vis dėlto slovėnai gana greit pasivijo ir po kelių sėkmingų atakų jau buvo priekyje 4:2. „Vytis-Gulbelė“ strigo puolime, keliskart apmaudžiai prasižengė, o varžovai tuo pasinaudojo ir pirmavo 6:4.

Įpusėjus susitikimui lietuviai prametė  baudą, o švieslentėje degė lygus rezultatas 8:8. Likus kelioms minutėms iki mačo pabaigos slovėnai buvo kiek išsiveržę į priekį, bet „Vytis-Gulbelė“ čia pat vėl išlygino rezultatą 15:15.

REKLAMA
REKLAMA

„Piran“ pataikė svarbų metimą iš toli, pridėjo dar kelis taškus ir „Vytis-Gulbelė“ palūžo bei pralaimėjo kovą dėl patekimo į ketvirtfinalį rezultatu 16:21.

REKLAMA

„Vytis-Gulbelė“: Marijus Užupis 7, Paulius Beliavičius 5 , Šarūnas Vingelis 3, Aurelijus Pukelis 1.

„Piran“: Simonas Finzgaras 7, Tjažas Rotaras ir Anže Srebovtas po 5, Adinas Kavgičas 4.

************

Pirmajame grupės mače „Vytis-Gulbelė“. susitiko su puikiai pažįstama „NY Harlem“ komanda ir pralaimėjo jai rezultatu 17:21.

Amerikiečiai geriau pradėjo mačą ir pirmavo 3:0. Vis dėto lietuviai kantriai rungtyniavo ir netrukus priartėjo iki 4:5. Komandos žengė koja kojon, o po D. Beliavičiaus tolimo metimo „Vytis-Gulbelė“ pirmavo 12:10. „NY Harlem“ čia pat atsakė spurtu, sugriežtino gynybą ir po kelių metimų iš eilės jau jie buvo priekyje 16:14. Amerikiečiai ramiau sužaidė pabaigą, o lemiamu dūriu tapo jų pelnyti taškai su pražanga - 21:17.

REKLAMA
REKLAMA

„NY Harlem“: Joey Kingas 10 (7/9 dvit.), Egzonas Gjonbalajas ir Davidas Seagersas po 4, Dominique‘as Jonesas 3.

„Gulbelė“: Paulius Beliavičius 6 (3/10 trit.), Šarūnas Vingelis ir Marijus Užupis (1/8 trit.) po 5, Aurelijus Pukelis 1.

Rytoj, trečiadienį, vyksiančias atkrintamųjų kovas (nuo pusfinalio) tiesiogiai galėsite stebėti TV6 kanalu ir portale tv3.lt

Rugsėjo 4-5 dienomis vyks ir trečiasis FIBA krepšinio 3x3 „Masters“ pasaulio turo etapas, kuriame vėl turėtų dalyvauti „Vytis-Gulbelė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų