REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Mirga Gražinytė-Tyla (nuotr. stop kadras)

Kovo mėnesio pradžioje žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog besilaukianti žinoma lietuvių dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla užsikrėtė koronavirusu. Tąkart susirgo ir jos vienerių metų sūnus.

11

Kovo mėnesio pradžioje žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog besilaukianti žinoma lietuvių dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla užsikrėtė koronavirusu. Tąkart susirgo ir jos vienerių metų sūnus.

REKLAMA

Vis dėlto dabar dirigentė jau seniai išsikapsčiusi iš ligos ir džiaugiasi kur kas malonesniais dalykais.

Moteriai ir jos antrajai pusei, austrų smuikininkui Frankui Stadleriui, gimė sūnus, kuriam suteiktas Jokūbo Motiejaus vardas, rašoma „Stiliuje“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad apie tai, kad M. Gražinytė-Tyla kovo mėnesį susirgo koronavirusu, pranešė Birmingamo miesto simfoninis orkestras.

„Dėl vykstančio koronaviruso protrūkio ir didelio masto renginių apribojimų visoje Europoje, visi dešimt šio mėnesio numatytų orkestro turo koncertų yra atšaukiami.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai mes taip pat buvome informuoti, kad mūsų muzikos vadovė Mirga Gražinytė-Tyla taip pat serga koronavirusu. Mirga sveiksta savo namuose. Mirgai linkime greito sveikimo ir laukiame jos sugrįžtant“, – buvo rašoma Birmingamo miesto simfoninis orkestras.

REKLAMA

Vėliau apie tai prabilo ir Jurga Anusauskienė, kuri, pasirodo, yra M. Gražinytės-Tylos teta. 

„Mielieji, aš kreipiuosi į visus savo draugus ir pažįstamus: būkit geri, elkitės atsakingai ir išmintingai!

Bendraujant su kai kuriais jaučiu, kad vieni dėl to, jog nežino informacijos, o kiti dėl to, kad jaučiasi išsigandę, vis dar neįvertina situacijos rimtumo. Stručio politika: nežinau, vadinasi, nieko nėra – nesuveiks. Ištraukit galvas iš žemės, nepanikuokit, susipažinkit su patikrinta informacija ir faktais ir priimkit racionalius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar vėlai vakare žiniasklaidai paskelbus apie tai, kad mano dukterėčia dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla serga koronovirusu, veiksmas vyko kaip kino filme. Šią informaciją artimiausiu žmonių rate, žinojom jau kurį laiką. Tačiau norėdami apsaugoti mano Mamytę nuo bereikalingo jaudulio, apie tai su ja nesidalinom. Kadangi tuo metu Mamytė buvo viena namuose, priėmiau sprendimą nedelsiant pas ją vykti, pasikalbėti ir nuraminti, tačiau pakeliui užstrigau lifte... Laimei, vėliau viskas susitvarkė, bet tas pusvalandis tikrai kainavo nemažai nervų.

Taip, mes visi tokią situaciją turim pirmą kartą. Tačiau nuo kiekvieno mūsų teisingo ir neteisingo sprendimo priklauso, kaip viskas vyks toliau. Būkit geri, rūpinkitės savimi ir savo artimaisiais! Nesivadovaukit principu „ai, mane tai čia jau užkniso, NEBENORIU GILINTIS!“, „Nu, nuo kitos savaitės GAL reiks neiti į darbą, bet juk visą laiką namie tai nesėdėsi!?“. Priimkit italų patarimą: nekartokit jų klaidų. Sekit informaciją ir galvokit, ką darot.

Mes visada galim rinktis, kokiu keliu eiti“, – tąkart „Facebook“ rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų