REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė vasaros diena Zodiako ženklams atneš netikėtumų: ne viskas klosis taip, kaip norėtųsi. Šiandien svarbiausia neskubėti ir mėginti išvengti klaidų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Paskutinė vasaros diena Zodiako ženklams atneš netikėtumų: ne viskas klosis taip, kaip norėtųsi. Šiandien svarbiausia neskubėti ir mėginti išvengti klaidų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Nepasiduokite provokacijoms, likite ramūs, sureaguodami sau pakenksite. Nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į jokias avantiūras, nei dalykines, nei finansines, bet verta savo problemas aptarti su senu geru draugu.

Tauras

Karminis laikas: patirsite tai, ką esate užsitarnavę. Šiandien beprasmiška kovoti su aplinkybėmis, taip pat su visais, nesutinkančiais su jūsų nuomone. Jei ne viskas klostysis taip, kaip norite, nesistenkite savęs pateisinti, būkite griežtesni sau.

Dvyniai

Netinkamas laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus, nes tik dar labiau nuo jų nutolsite. Nesistenkite jėga įtikinti vadovų, aukštų valdininkų savo teisumu, idėjų pranašumu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Palankus metas: netikėtai įvykiai gali pakrypti visai kita linkme (tiesa, jei apie tai negalvosite ir dėl to nesistengsite). Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų požiūrį į kai kuriuos draugus. Draugai pakiša įdomių minčių, ištiesia pagalbos ranką.

REKLAMA

Liūtas

Būkite tikri, kad šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia. Vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, tai kištis į natūralią įvykių eigą. Jausitės kiek išsisėmę, tad aktyvesne veikla galėsite užsiimti poryt, o šiandien labiau pasvajokite ir nebijokite pasinaudoti tarpininkų paslaugomis.

Mergelė

Sėkmės metas, tinka konfidencialiais būdais spręsti aktualias problemas. Galite gauti ir vertingą konfidencialų pasiūlymą. Mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu: nors skubėti netinka, žiopsoti irgi nereikia.

Svarstyklės

Tiktų spręsti materialines, buities problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Gali atsiskleisti ar sustiprėti slapti defektai darbe, taip pat slaptos ligos. Palanku įsigyti vertingos aparatūros.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tai blogas laikas jūsų priešams bei konkurentams: jiems pristigs jėgų, kantrybės, savitvardos, jie taps labiau pažeidžiami ir lengviau įveikiami. Na, o jums labiau seksis, jei viską tvarkysite taikiai, gražiuoju, jei neskubėsite (tuomet greičiau sutvarkysite ne vieną reikalą).

Šaulys

Jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali bet kuriuo metu išsiveržti ir tapti naujo gyvenimo pagrindu, pradžia. Jums į pagalbą netikėtai gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam esate anksčiau padėję.

Ožiaragis

Jūs turite retą progą išspręsti sudėtingą problemą taip, kaip jums reikia. Tai sėkmės metas, tiesa, jei liksite gana pasyvūs. Šiandien reikėtų taupyti jėgas, atsisakyti rizikos bei avantiūrų. Gali atsiskleisti slaptas mylimo žmogaus nepasitenkinimas jumis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jūsų sumanymai bus vertingi. Palanku kreiptis į vadovą su pasiūlymais, pageidavimais. Geras laikas dirbti su profesine informacija: ieškokite naujų dalykų tarp pamirštų ir apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas.

Žuvys

Sudėtinga diena, kai nereikia stengtis ką nors keisti, paveikti, nugalėti. Reikia mokėti bent laikinai susitaikyti, nusileisti. Nereikėtų tikėtis pagalbos, paramos iš savo partnerių ar antrosios pusės: teks ne tik remtis savimi, bet ir tempti už du.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų