REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Apie princo Harry žmoną Meghan Markle, atrodo, jau žinoma viskas, o štai apie buvusios aktorės šeimą kartais dar gaubia paslaptys. 

4

Apie princo Harry žmoną Meghan Markle, atrodo, jau žinoma viskas, o štai apie buvusios aktorės šeimą kartais dar gaubia paslaptys. 

REKLAMA

Vis dėlto visai neseniai paaiškėjo, kuo iš tiesų užsiima Meghan mama Doria Ragland.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, M. Markle mama Doria Los Andžele visai neseniai pradėjo naują darbą – moteris mokys žmones kaip susikurti hipiškus papuošalus Santa Monikos koledže. 

Augančius papuošalų dizainerius Doria mokys kurti perlų vėrinius ir iš kelių grandinėlių padarytas apyrankes.

Dorios gyvenimo aprašyme rašoma, kad ji – vietinė Santa Monikos menininkė, kuri kuria papuošalus ir drabužius daugiau, nei 10 metų.

„Ji dalyvavo keliuose vienuose geriausių šalies konkursų, o už savo darbus yra gavusi apdovanojimų. Ji dievina mokyti ir žavisi rankų darbo papuošalais“, – rašoma oficiliame koledžo tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA

D. Ragland pamokų kaina svyruoja nuo 24 iki 43 eurų, deja, dėl koronaviruso kol kas yra sustabdytos.

M. Markle ir jos mama Doria – itin artimos, vis dėlto kartą, išvydusi paparacų padarytą savo mamos nuotrauką, M. Markle ėmė verkti. Minėta situacija plačiau aprašyta naujausioje knygoje apie karališkąją porą.

REKLAMA

Tiesa, visa tai įvyko Harry ir Meghan santykių pradžioje – dabar prie neigiamo žiniasklaidos dėmesio karališkoji pora jau yra įpratusi.

Kaip rašoma knygoje „Finding Freedoom“, kai Harry ir Meghan ėmė susitikinėti, paparacai netrukus užfiksavo ir buvusios aktorės mamą savitarnos skalbykloje.

„Meghan mama Doria buvo nuolat apsupta. Kai spaudoje pasirodė nemalonios Dorios nuotraukos pakeliui ir iš savitarnos skalbyklos, kuriomis norėta parodyti jos neva sunkų gyvenimą Los Andžele, Meghan viešumoje išliko tyli. Vis dėlto artimoje aplinkoje ji neslėpė ašarų. Supratęs, kad dėl tokių dalykų gali prarasti Meghan, Harry nuolat stengėsi ją apsaugoti“, – rašoma knygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po šio incidento, Harry viešai kreipėsi į žiniasklaidą su prašymu palikti moterį ramybėje.

„Jis paprašė jo pareiškimą publikuoti viešai tikėdamasis, kad spaudos atstovai kiek sustos ir viską apgalvos prieš padarydami daugiau žalos. Jis žinojo, kad tokiu pareiškimu dalintis viešai nėra įprasta, tačiau tikėjosi, kad sąžiningi žmonės supras, kodėl jis jautė pareigą prabilti viešai“, – rašoma „Finding Freedom“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų