REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nėra priežasties jaustis nepatogiai dėl lovoje skleidžiamos dejonės, nes iš tikrųjų tai yra geras dalykas.

Nėra priežasties jaustis nepatogiai dėl lovoje skleidžiamos dejonės, nes iš tikrųjų tai yra geras dalykas.

REKLAMA

Triukšmo kėlimas sekso metu iš tikrųjų daro jį malonesnį ir, pasak ekspertų, netgi padeda pasiekti orgazmą. Tiesą sakant, skleisdami triukšmą, mes pranešame savo partneriams, kad po paklodėmis gerai leidžiame laiką.

Niujorko universiteto žmogaus seksualumo profesorė dr. Zhana Vrangalova sakė „Refinery29“, kad mes keliame sekso garsus „todėl, kad norime (mūsų partnerius) padaryti laimingais ir norime, kad jie žinotų, jog daro kažką teisingo ir taip juos pradžiugintume“.

Dejavimas galėtų būti geras būdas nukreipti partnerius į tai, ko norime daugiau ar mažiau. Vienas tyrimas parodė, kad visų lyčių žmonėms, kurie dejuoja sekso metu, sekasi geriau.

Išsiaiškinta, kad sekso garsai padėjo žmonėms jaustis labiau pasitikinčiais savimi ir patenkintais lovoje – kitaip nei kalbant.

REKLAMA
REKLAMA

Tai kodėl mes dejuojame?

Gydytojas Aaronas Benas-Zeevas dienraštyje „Psychology Today“ rašė: „Pagrindinė seksualinių garsų nauda yra ta, kad, jei jie tikri, jie parodo, kad partneris nėra abejingas; šia prasme bet koks garsas yra geriau nei visiška tyla “.

REKLAMA

Jis sako, kad sekso garsų skleidimas yra dalis vadinamojo „sužadinimo perkėlimo“.

Pavyzdžiui, susitaikymo seksas įvyksta po barnio, kai su konfliktu susijusi aukšto susijaudinimo būsena perkeliama į aukštą sekso susijaudinimo būseną.

Moterims yra būdų, kaip turėti kelis orgazmus. „Lovehoney“ nustatė, kad 75% moterų kulminaciją pasiekė du ar daugiau kartų iš eilės. Tai gali nulemti nuotaika ir klitorio stimuliavimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų