REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Motinos ir dukros ilgalaikiai pykčiai Jonavoje baigėsi siaubingu išpuoliu. Dukra, apipylusi degiu skysčiu, padegė savo motiną, o šiai užsiliepsnojus, bandė ją gesinti skuduru.

Motinos ir dukros ilgalaikiai pykčiai Jonavoje baigėsi siaubingu išpuoliu. Dukra, apipylusi degiu skysčiu, padegė savo motiną, o šiai užsiliepsnojus, bandė ją gesinti skuduru.

REKLAMA

Stipriai apdegusi senolė atsidūrė Kauno klikose, jos būklė sunki, o keturiasdešimtmetė jonavietė suimta.

Pareigūnai į teismą atvežė 43-ejų įtariamąją. Jonavietė surengė siaubingą egzekuciją savo motinai – ją padegė. Šiurpus incidentas įvyko pavakare Jonavoje, Klaipėdos gatvės daugiabutyje.

„Nuvykus išsiaiškino pareigūnai, kad dukra degiu skysčiu apipylė savo motiną ir uždegė. Konfliktas įvyko išgertuvių metu“, – sako laikinas Jonavos policijos vadovas Raimondas Zinkevičius.

Pro balkoną rūkstančius dūmus išvydo praeiviai ir iškvietė tarnybas. Kaimynai sako, kad apie septintą vakaro užuodė svilėsių tvaiką

REKLAMA
REKLAMA

 „Anoje pusėje buvo atidarytas mano balkonas. Sėdžiu, mezgu ir galvoju, kas čia dega... Žiūriu, kad iš apačios kažkoks tai eina, bet aš nesupratau, iš kur eina tie degėsiai.“

REKLAMA

Atvykę ugniagesiai rado atlapotus buto trečiajame aukšte langus ir atviras duris, iš buto sklido degėsių smarvė. Kambaryje ant grindų mėtėsi smilkstantis skuduras. Greičiausiai, akimirkai susivokusi, ką padarė, dukra skuduru bandė užgesinti gyvu fakelu virtusią motiną.

„Buvo policija, buvo greitoji, buvo gaisrinės“, – pasakoja liudininkas.

Moteris stipriai apdegė veidą, kaklą, krūtinę. Atvykę medikai sutvarstė žaizdas ir skubiai išvežė į Kauno klinikas.

Nors ji pati pajėgė nueiti iki greitosios, ligoninėje jos būklė pablogėjo. Nudegimai itin stiprūs.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiai protu suvokiamą išpuolį surezgusi dukra atsidūrė areštinėje – ji buvo stipriai apsvaigusi. Alkotesteris parodė 3 promiles.

„Buvo policija, paskui antrąsyk atvažiavo, tą mergiščią su atrankiais išvedė. Girta, jau vedė policininkai, tai matosi, kad jau pagėrus, ten butas,tai ne duok Dieve“, – teigia liudininkė. 

Aiškėja, kad abi moterys jau ne kartą buvo atsidūrusios teisėsaugos akiratyje. Dukra pareigūnams seniai žinoma dėl įvairių nusižengimų.

„Įvairūs buitiniai triukšmai, vaikų nepriežiūra – tokie administraciniai nusižengimai. Nepasakyčiau, kad labai dažnai, bet policijai tas adresas buvo žinomas“, – kalbėjo R. Zinkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš keletą metų iš dukros buvo atimti vaikai. Nors dabar ji gyvena kitame mieste, pas motiną užsuka dažnai. Šią savaitę ji viešėjo kelias dienas.

Čia renkasi įvairaus plauko stikliuko mėgėjai, vyksta daugiadienės išgertuvės, o kai dukra su motina apsvaigsta – abi vis pykstasi.

Dažna konfliktų priežastis – prarasti dukros vaikai ir motinos žiaurios praeities nuodėmės: „Susitiko su motina, jei tiesą pažiūrėtumėt, tai motina irgi tokia – už savo vyro nužudymą sėdėjo. Tai tokia šeimynėlė.“

Padegtoji beveik prieš trylika metų peiliu nudūrė savo vyrą, ilgus metus praleido kalėjime. Grįžusi dar labiau įniko į svaigalus.

Keturiasdešimtmetė jonavietė prisipažino įvykdžiusi siaubingą išpuolį prieš motiną. Teismas ją leido suimti 20 parų.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už sužalotą šeimos narį gresia iki 3 metų nelaisvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų