REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Dijora Petrikonytė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Jau šį vakarą televizijos žiūrovus prie ekranų patrauks dar vienas laidos „Gero vakaro šou“ sezonas. Praėjusiais metais prie vedėjų – Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio – prisidėjo ir žavioji Dijora Petrikonytė. Žinoma mergina pasakojo, kad filmavimo darbai jau prasidėjo, o šis sezonas bus netgi dar ypatingesnis, nei praėjęs.

18

Jau šį vakarą televizijos žiūrovus prie ekranų patrauks dar vienas laidos „Gero vakaro šou“ sezonas. Praėjusiais metais prie vedėjų – Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio – prisidėjo ir žavioji Dijora Petrikonytė. Žinoma mergina pasakojo, kad filmavimo darbai jau prasidėjo, o šis sezonas bus netgi dar ypatingesnis, nei praėjęs.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Dijora daugiau papasakojo apie tai, kaip sekasi susigyventi su darbu televizijoje, kokie iššūkiai jos laukia ateityje bei kokių komentarų po laidos sulaukia. Pasikalbėjus su D. Petrikonyte, akivaizdu – „sužvaigždėjusia“ jos pavadinti tikrai nebūtų įmanoma.

Televizijos žiūrovai pastebi ne viską

Dijora pasakojo, kad praėjusiais metais televizija jos gyvenimo itin nepakeitė, vis dėlto šie metai jau atnešė daugybę naujų potyrių. Ir nors prieš darbą televizijoje D. Petrikonytė jau gausiai buvo sekama socialiniuose tinkluose, kaltinimų, jog neva „sužvaigždėjo“, ji nesulaukia ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi savo „Instagram“ dalinuosi ir tuo, kaip savaitgaliais sode iškasinėju bulves, tikriausiai nelabai pavyktų mane apkaltinti „sužvaigždėjimu“ (juokiasi). Tikrai niekas tokių kaltinimų nesako – nebent kartais tėvai juokais pašiepia, pasijuokia, bet tikrai nesako to rimtai.Taip pat labai nemėgstu, kai mane pavadina „influencere“ – aš nieko nereklamuoju, esu prieš tokią nupirktą reklamą“, – atviravo ji.

REKLAMA

Žinoma mergina džiaugėsi, kad šį sezoną laidos prodiuseriai pasitiki ja vis labiau, suteikia daugiau erdvės pasireikšti. „Taip, mano vaidmens pačioje laidoje dabar yra daugiau, bet kol kas tik pradžia, tad kaip bus ateityje – pamatysime. Dar nėra aišku, kaip bus su filmavimais dėl koronaviruso – dėl to visus darbus netgi pradėjome anksčiau. Mūsų laida paremta gyva publika, jų emocija, o dabar visos laidos prasidėjo su kaukėmis – žiūrėsime, kaip bus toliau“, – filmavimo užkulisius atskleidė ji.

Paklausta, ar norint pasirodyti televizijoje reikia daug drąsos, žinoma mergina neslėpė – ji būtina. „Man visą laiką būna labai baisu, bet kažkodėl aplinkiniai tos mano baimės nepastebi, sako, kad atrodo, jog man tai būtų įgimta, aš jiems atrodau atsipūtusi. Iš šono gal ir atrodo, kad viskas yra paprasta, nėra jokios įtampos, bet kai salėje iš tiesų sėdi 300 žmonių, ir gal dar kokie 20 tūkstančių tą laidą žiūri namuose, tada pasidaro tikrai neramu“, – su šypsena kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kartais sakoma, kad žmonės, pasirodantys televizijoje, neretai vėliau negali į save žiūrėti per televizoriaus ekraną – Dijora pripažino, kad ir jai tai ne visuomet pavyksta. „Negaliu pakęsti savo balso, o jei pasakau kažką netinkamo ar nusišneku, po to visą savaitę save graužiu, galvoju, kad galėjau pasakyti kažką tokio, iš ko visi po to būtų pasijuokę (šypsosi). Tačiau „Gero vakaro šou“ laidą visuomet smagu įsijungti, nors žiūriu į save pro pirštus – nes yra ir įdomu, ir baisu“, – pasakojo ji.

Tiesa, dar sunkiau į save pažvelgti Dijorai buvo tada, kai davė interviu laidai „Pasaulis pagal moteris“. Kaip sakė pati mergina, tąkart teko atsisakyti personažo ir suprasti, jog tai – nebe humoro laida, kurioje nėra svarbu, ką leptelsi: „Duoti interviu buvo tikrai kur kas baisiau, nes pasakojau apie savo gyvenimą, pasiekimus, šeimą. Tada, atsimenu, laidą pasižiūrėti buvo kur kas sunkiau – televizorių tai įjungdavau, tai išjungdavau. Tikrai į save ekrane žiūrėti dar sunku.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žino, kaip susitvarkyti su kritika, bet palaikymo yra kur kas daugiau

Būtent laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Dijora prabilo ir apie neteisingai sukurtą stereotipą, jog, neva, gražios merginos negali būti protingos. 

„Tas grožis yra kiekvienam skirtingai suprantamas, per skirtingus laikmečius skirtingai vertintas. Vienam gal aš graži, kitiems – ne, viskas yra skonio reikalas. Šis posakis man yra kažkoks nesusipratimas. Tai atrodo kaip bandymas nustatyti žmones prieš tave. Manau, kad tai tikrai neidentifikuoja nė vienos asmenybės“, – sakė ji.

Žinoma mergina sakė, kad kai kurie gali apie ją susidaryti klaidingą įspūdį dėl vaidmens laidoje, mat čia ji rengiama trumpomis suknelėmis, o senos senbūviams, kuriuos juokais Dijora vadina vyrais-vilkais, atsikirsti kartais nė neverta – jie juk vis tiek lengvai sugebės padėti į vietą.

REKLAMA

„Aš mokyklą baigiau aukštais pažymiais, į universitetą įstojau mokytis nemokamai, ir jį be problemų baigiau, man pavyko viską suderinti. Turiu didžiausią pomėgį skaityti knygas ir graužiu jas be sustojimo – nemanau, kad tai parodo, jog esu kvaila“, – sakė žinoma mergina.

Vis dėlto mergina džiaugiasi, kad didžiąją dalį laidos žiūrovų sudaro tie, kurie puikiai supranta, kad viskas tėra pokštas: „Dažniausiai sulaukiu tik pozityvių žinučių, nes tie, kurie mane seka, mato, kad esu tikresnė, nei ištransliuojama per televiziją. O neigiamas žinutes rašo komentatoriai su netikromis paskyromis, turintys 0 sekėjų, 0 nuotraukų. Tada pasidaro ramiau – supranti, kad nereikia visko taip imti į širdį.“

REKLAMA

Paklausta, ar po laidų ar apie save pasirodžiusių straipsnių skaito komentarus, D. Petrikonytė neslėpė, kad pasitaiko visko.

„Kiekvienąkart vis kitokia situacija, tad pasitaiko visko. Būna, kad ir įsiskaudinu – net jei tai neadekvatus, manęs nepažįstančio žmogaus komentaras. Kartais mane ir papiktina, nes pasitaiko įvairių, nesąmoningų gandų, pavyzdžiui, kad esu susitačiusi krūtinę, prisipūtusi lūpas. Man tada tikrai pasidaro pikta – noriu įrodyti, kad tai netiesa. Bet po to pagalvoju, kad man nereikia gadintis nuotaikos, o ir į visa tai labiau nei aš reaguoja mano ego. Tada, kad save nuraminčiau, imu knygas. Esu žuvytė, tad labai jautriai į viską reaguoju, tačiau stengiuosi to neparodyti ir būtų tarsi su šarvais“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais Dijora baigė universitetą, tad keliones mėgstanti mergina nors savaitei tikėjosi išskristi pailsėti. Deja, visi planai bent kol kas turės palaukti. 

„Atėjus karantinui taip ir neteko niekur pakeliauti, o visą vasarą turėjau įsipareigojimų televizijai. Niekur negaliu išskristi, nes jei grįžus reiktų izoliuotis, praleisčiau kelis filmavimus. O dar ir gavau papildomų pasiūlymų – tiesa, tai kol kas tai konfidenciali informacija. Bet kažkas naujo tikrai bus – tiek pasakyti tikrai galiu. Galiu pasakyti, kad ši vasara buvo itin darbinga, o pagal idėją ruduo turėtų būti kiek lėtesnis. Būtent tada gal pavyks sau susigalvoti ir dar daugiau naujų veiklų“, – intrigavo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų