REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama įspėja kitus tėvus – jos trimetę dukrą teko skubiai vežti į ligoninę po incidento su geline skalbimo mašinos kapsule.

Mama įspėja kitus tėvus – jos trimetę dukrą teko skubiai vežti į ligoninę po incidento su geline skalbimo mašinos kapsule.

REKLAMA

Tėvai įspėjami dėl galimų pavojų, susijusių su gelinėmis skalbimo mašinos kapsulėmis – maža mergaitė dėl tokios kapsulės turėjo visą naktį praleisti ligoninėje.

Jos mama, Emma Shone, ragina kitus tėvus šį daiktą laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje – jai teko dukrą vežti į ligoninę. Trimetė Willow sugebėjo susirasti tokią kapsulę ir ją pradurti. Kapsulės turinys pateko jai ant kojos – ant odos tuoj pat atsirado baisiai atrodantis ir labai skausmingas nudegimas.

Emma pasakojimu pasidalino feisbuke. Vienoje grupėje ji rašė: „Norėjau pasidalinti savo patirtimi, kad niekam daugiau taip neatsitiktų – aš ir kiti mano aplinkos žmonės nežinojo, kaip tai pavojinga, kol neįvyko šis incidentas. Skalbimo mašinos kapsulės!!! Mano trimetė dukra sugebėjo vieną pasiimti iš sandėliuko ir ją pradurti rankomis. Aš tuoj pat ją nurengiau ir nuprausiau, bet turbūt kažkuri dalis nenusiplovė.“

REKLAMA
REKLAMA

Vos tai supratusi mama nuvežė dukrą tiesiai į ligoninę, kur mergaitė buvo perkelta į nudegimų skyrių vaikų ligoninėje. Mama pasakoja:

„Mus paliko ligoninėje per naktį, kol buvo gydomas nudegimas – vėliau reikės dar grįžti žaizdą perrišti. Labai prašau visų – atsargiai su tokiomis kapsulėmis. Žinojau, kad jos gali būti pavojingos, bet maniau, kad reikia saugoti, kad vaikai jų nenurytų, tikrai neįsivaizdavau, kad ant odos patekęs skystis yra toks pavojingas. Neįtikėtina, kad toks mažas dalykas gali sukelti tiek žalos ir skausmo.“

REKLAMA

Parduotuvės, kurioje buvo pirktos kapsulės, atstovas situaciją komentuodamas pritarė mamos patarimui kapsules laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jis „The Sun“ sakė: „Raginame tėvus laikyti skalbimo priemones vaikams nepasiekiamoje vietoje, originalioje pakuotėje su instrukcijomis. Tikimės, kad Willow greitai pasveiks.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų