REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Per savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Per savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Bulviniams blynams reikės: 1 kg bulvių; 2 kiaušinių; 1 svogūno; žiupsnio juodųjų pipirų; 1 a. š. bulvių prieskonių; druskos, pagal skonį; aliejaus, kepimui pagal poreikį; grietinės, pagal poreikį.

Bulves ir svogūną nulupame. Sutarkuojame bulvių tarkavimo mašina. Jeigu skysčio labai daug, jo nupilame šaukštu. Įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius. Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgome su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų