REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių futbolininkų pasaulyje Lionelis Messi jau informavo „Barceloną“, kad nori išvykti į kitą komandą. Tai patvirtino pats klubas.

Vienas geriausių futbolininkų pasaulyje Lionelis Messi jau informavo „Barceloną“, kad nori išvykti į kitą komandą. Tai patvirtino pats klubas.

REKLAMA

Iš pradžių žinią paskelbė vienas ESPN žurnalistų Argetinoje, vėliau apie L. Mesi norą palikti komandą patvirtino pati „Barca“.

Futbolininkas nebedalyvaus komandos treniruotėse. 

Atsisveikinimo ir palaikymo žodžius socialinėje erdvėje argentiniečiui jau skyrė Barsos legenda Carlesas Puyolis, dar keli futbolo pasaulio žmonės, netgi Katalonijos prezidentas.

Manoma, kad L. Messi apie savo ateities norus paskelbs netrukus.

Papildysime.

„Barcelona“ praėjusią savaitę pabrėžė, kad jie nori, jog L.Messi liktų komandoje, o jo sutartyje yra numatyta 700 mln. eurų išpirka. Visgi įvairūs šaltiniai skelbia, kad argentieničio sutartyje taip pat yra sąlyga, iki kada jis gali komandą palikti nemokamai.

Pranešimai Ispanijoje teigė, kad tas terminas pasibaigė birželio mėnesį, tačiau dėl pandemijos pratęstas sezonas reiškia, kad šio punkto data taip pat galėjo būti pratęsta.

REKLAMA
REKLAMA

33-ejų metų L.Messi su „Barcelona“ turi sutartį iki 2021 m., tačiau po triuškinančios nesėkmės 2 – 8 prieš Miuncheno „Bayern“ ekipą pasipylė gandai apie argentiniečio išvykti kitur.

REKLAMA

Pasak ESPN, L.Messi nori naujų iššūkių, o pirmasis sezonas nuo 2007/08 m. pasibaigęs be jokio trofėjaus norą dar labiau paskatino.

Argentinos žiniasklaida taip pat pranešinėja, jog L.Messi netrukus viešai praneš apie savo planus.

Po nesėkme pasibaigusio Čempionų lygos ketvirtfinalio „Barcelona“ atleido trenerį Quque Setieną, o L.Messi jau praėjusią savaitę buvo susitikęs su jį pakeitusiu Ronaldu Koemanu bei pasakė jam, kad turi abejonių dėl savo ateities Katalonijos klube.

L.Messi taip pat yra nusivylęs „Barcelona“ klubo valdžios žmonėmis.

Pirmadienį ESPN taip pat rašė, kad „Manchester City“ kuria planą, kaip nepažeidžiant finansinio sąžiningumo taisyklių prisivilioti L.Messį, jeigu tik atsiras tokia proga.

REKLAMA
REKLAMA

Į priešsezoninį pasiruošimą „Barcelona“ žaidėjai turėtų susirinkti jau pirmadienį, tačiau Ispanijos radijas „Onda Cero“ pranešė, kad L.Messio jose nebus.

„Barcelona“ paskutinį kartą Čempionų lygą laimėjo 2015 m., o nuo tada patirdavo itin skaudžių pralaimėjimų lemiamose rungtynėse prieš „Roma“ ar „Liverpool“, o dabar ir prieš „Bayern“.

Daugiausiai susidomėjimo L.Messiu viešoje erdvėje be „Man City“ taip pat rodo Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Milano „Inter“ komandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų