REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapo barjerą peršokusi Marijampolės „Sūduva“ trečiadienį bandys perlipti ir antrąją kliūtį.

Pirmąjį UEFA Čempionų lygos atrankos etapo barjerą peršokusi Marijampolės „Sūduva“ trečiadienį bandys perlipti ir antrąją kliūtį.

REKLAMA

Šįsyk jų varžovu bus pernai ant menčių paguldytas Tel Avivo „Maccabi“ klubas. Tada abejas rungtynes Marijampolės ekipa laimėjo rezultatu 2:1. Šiemet dėl koronaviruso situacijos komandos turnyre žaidžia tik vieną tarpusavio mačą.

Prieš trečiadienio dvikovą Marijampolėje vyriausiasis „Sūduvos“ treneris Saulius Širmelis tikino, kad varžovai nors ir pajėgūs, tačiau nėra ko jų bijoti.

„Sūduvai“ žingsnis į priekį jau yra patekimas į antrą atrankos etapą. Galbūt kai kam gal atrodo, kad tas pirmas įveiktas varžovas (Talino „Flora“ – red. past.) buvo silpnas, bet aš manau, kad mes jį ir padarėme silpnesniu“, – teigė „Sūduvos“ treneris. – Na, o dabar žaisime prieš labai gerą komandą, kuri turi daug planų šiemet ir tikrai gerą sudėtį, nors ji ir kiek pasikeitusi. Lengvos kovos nėra ko tikėtis“.

„Maccabi“ pirmajame etape įveikė „FC Riga“ ekipą 2:0.

„Žiūrėjome rungtynes su „Riga“, tačiau informacijos gavome mažai. Tikėjomės, kad latviai atskleis daugiau silpnesnių vietų „Maccabi“ žaidime, bet, deja, jiems to visiškai nepavyko padaryti. Jie praktiškai visas rungtynes sužaidė be jokių susikurtų pavojingų situacijų prie varžovų vartų. Na, o „Maccabi“ yra labai techniška komanda, kuri atlieka daug trumpų perdavimų, daug žaidėjų siūlosi priimti kamuolį, daug jų futbolininkų, visada bent 4-5, yra baudos aikštelėje. Tai yra pavojingas varžovas, bet tai įveikiama komanda, nėra jie kažkokie kiborgai“, – pažymėjo S. Širmelis.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasikeitė jų sudėtyje keli žaidėjai. Prie ekipos vairo stovi ir naujasis treneris. Stilius gal ir toks pat lieka, tiek pernai, tiek šiemet techniški žaidėjai ir akcentuojamas žaidimas trumpais perdavimais. Naujam treneriui tai bus tik trečias mačas, nes sužaidė su „Riga“, o kitas susitikimas buvo Izraelio taurėje, bet ten visai kita sudėtis buvo. Tai ta informacija apie juos savotiškai užslaptinta, nes pakeitė daug žaidėjų, matyt, kad taupėsi rungtynėms su mumis“, – mintis dėstė „Sūduvos“ strategas.

„Sūduvai“ ir „Maccabi“ rungtynės Marijampolė bus žaidžiamos ryto, trečiadienį, 19 valandą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų