REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Elektrėnuose mįslingai pradingo vyras: grįžusi mama sūnaus tiesiog neberado namuose (nuotr. asm. archyvo)

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai daugiau kaip savaitę ieško dingusio be žinios Donato Rulevičiaus.

4

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai daugiau kaip savaitę ieško dingusio be žinios Donato Rulevičiaus.

REKLAMA

1990 m. gimęs vyras paskutinį kartą su motina bendravo rugpjūčio 15 d. 16 val. namuose. Kaip tv3.lt pasakojo dingusiojo draugė, Donato mama į namus sugrįžo rugpjūčio 16 d. 16 val. 30 min.

Bet namuose sūnaus neberado, jo buvimo vieta nėra žinoma. Ieškomo 30-mečio vyro mobiliojo ryšio telefonas buvo išjungtas.

D. Rulevičiaus požymiai: apie 180 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsiai rudų plaukų, ypatingų žymių neturėjo.

Ieškomo vyro draugė pridūrė, kad paskutinį kartą su Donatu bendravo kelios dienos prieš dingimą. Tiesa, apie kažkokias staiga užklupusias problemas vaikinas neužsiminė. Nors viena detalė jo draugei sukėlė tam tikro nerimo ir abejonių:

„Kai paviešinome informaciją apie jo dingimą, atsirado, kas galimai jį matė su kitu asmeniu antradienį, rugpjūčio 18 d., prie vieno baro Elektrėnuose. Bet nuo to laiko nieko apie jį neteko girdėti. Baisu, kad jį galėjo apimti depresija. Jis yra prasitaręs, kad kartais pabendrauja su neaiškiu asmeniu ir jam pasidaro geriau.“

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, galinčius suteikti informaciją apie šio trisdešimtmečio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Neringa Bubelevičiene, mob. 8 656 95575, arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų