REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams iššūkiai nesibaigia. Tiesa, trečiadienį kai kas galės trumpam atsikvėpti, kadangi gali laukti išties puiki diena.

Zodiako ženklams iššūkiai nesibaigia. Tiesa, trečiadienį kai kas galės trumpam atsikvėpti, kadangi gali laukti išties puiki diena.

REKLAMA

Avinas

Svarbia veikla neužsiimkite. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais, vaikais, antrąja puse. Nepraleiskite progos atviram pokalbiui: tiks aptarti, kas jūsų netenkina santykiuose. Galimas romantiškas nuotykis kelionės metu.

Tauras

Gera diena. Ir tai kiek pavojinga, nes nepastebimai galite įsivelti į avantiūrą. Nauji žmonės, išskirtiniai nauji pasiūlymai gali suklaidinti, apgauti. Nemesk kelio dėl takelio: laikykitės to, ką turite, ir neieškokite naujų galimybių, naujų pranašų.

Dvyniai

Imkitės kasdienių darbų, siekite viską atlikti kuo geriau: galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Itin palankios bus vandens procedūros. Toli nuo namų, viešnagėje, kelionėje gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Prieš kam nors reikšdami nepasitenkinimą, pamėginkite tą asmenį pateisinti ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Gera diena įvairiems susitarimams, bendradarbiauti, ypač senam nutrūkusiam bendradarbiavimui atnaujinti.

REKLAMA

Liūtas

Mažiau nervinkitės, kad kas nors gali neišeiti: viskas bus geriau, nei tikitės. Svarbiausia niekur nesiveržti, nieko neskubinti ir pamąstyti, ką galima padaryti, kad sustiprintumėte esamus laimėjimus. Nebloga proga draugams, giminaičiams priminti seną skolą.

Mergelė

Gera diena, seksis visur, net ir pykstantis. Tinka spręsti finansines problemas: dabar atsivers naujos galimybės, tiesa, tai pajusite netyčia, intuityviai. Vakare palanku priimti svečius ar patiems kur nors išsiruošti.

Svarstyklės

Neskubėkite tvarkyti šios dienos reikalų. Verta imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami aukšti reikalavimai, tad nedarykite nieko, jei nesate iki galo įsitikinę. Galimos geros permainos meilės santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesigriebkite spręsti visų susikaupusių problemų ir imtis visų neatliktų darbų: šiuo metu galite itin greitai netekti tiek jėgų, tiek santaupų. Mokėkite pasidalyti savo rūpesčiais bei pareigomis. Jus supa puikūs žmonės, bendrauti nevenkite.

Šaulys

Verta save atriboti nuo bet kokių rūpesčių, bendravimo, tai jus išsekins. Jūsų nuojautos dėl finansinių reikalų, taip pat dėl santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins. Nepatartina aiškintis meilės santykių per atstumą, ypač su žmogumi, esančiu užsienyje.

Ožiaragis

Būsite drąsūs, ryžtingi ir tai gana sėkmingas metas aktyviai imtis reikalų, įvairiems susitikimams, kelionėms. Vis dėlto daug iš savęs nereikalaukite: argi jūs neverti atostogų? Na, o jei dirbsite, neskubėkite, kad nepraleistumėte slaptos užuominos, patarimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Svajingas metas: lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems. Apie darbus negalvokite, laikas mėgautis vasara bei meile. Tik į naujus santykius nesivelkite, net jei esate vieniši: ateityje jie suteiks nemažai liūdesio.

Žuvys

Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos pastebėsite, analizuokite aplinkos ženklus: netikėtas susitikimas, nelauktas skambutis, netikėta žinia pastūmės teisingam apsisprendimui. Puiki proga pokalbiams su mylimu žmogumi apie tai, kas jums nepatinka, apie santykių taurinimą su antrąja puse.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų