REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Kauno „Žalgiris“ surengė pirmą oficialią spaudos konferenciją prieš naująjį sezoną, kurioje dalyvavo ir vienas komandos lyderių Marius Grigonis.

Pirmadienį Kauno „Žalgiris“ surengė pirmą oficialią spaudos konferenciją prieš naująjį sezoną, kurioje dalyvavo ir vienas komandos lyderių Marius Grigonis.

REKLAMA

M.Grigonis papasakojo apie pažintį su naujuoju treneriu Martinu Schilleriu ir jo treniruotes bei kalbėjo apie naujokų įsiliejimą į komandą.

„Žiauriai smagu sugrįžti. Net kai būna paprasta vasara, norisi sugrįžti ir sportuoti su komanda, o dabar aš praleidau tikrai daug laiko be krepšinio. Smagu, viskas nauja, žiūrėsime, kaip seksis toliau“, – sakė M.Grigonis.

– Palyginus su kitomis vasaromis, komandoje pasikeitė gana mažai žaidėjų. Kokį įspūdį palieka naujokai?

– Dar bus komandos vakarienė, tada ir pažinsime daugiau. Kol kas atrodo viskas gerai, visi sutariame. Į šią rūbinę visą laiką lengva įsilieti, manau, kad tą pasakytų ir naujokai. Nėra taip, kad kažkas tylėtų, visi sutariame tikrai gerai.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar teko susidaryti kokį nors įspūdį apie naują trenerį?

– Dar sunku pasakyti. Tik vakar turėjome dvi treniruotes su juo – vieną individualią, kitą komandinę. Sunku kažką sakyti, galbūt lengviau bus kalbėti po mėnesio ar dviejų. Jeigu norite palyginimų su praėjusiais metais, tai viskas yra kitaip – pratimai kitokie, filosofija – kitokia.

REKLAMA

– Gal galite plačiau atskleisti, kas yra tokio kitokio?

– Jis ateina su savo bagažu, yra daug amerikietiškojo pozityvumo. Nenoriu išsiplėsti. Dabar tie palyginimai su Šaru... Yra kitaip, bet nėra taip, kad sakyčiau blogai. Buvo viena komandinė ilga treniruotė, bet suprantama, nes jis nori įdiegti savo filosofiją, daugiau paaiškinti. Nebuvo treniruotė intensyvi, bet buvo su daug paaiškinimų, daug skirtingų pratimų. Po poros treniruočių nenoriu plėstis, nes gal po mėnesio ar dviejų šnekėsiu kitaip.

– Ar keičiasi kažkaip jūsų gyvenimas arenoje šiomis sąlygomis?

– Niekuo nesiskiria, kaip sportavome, taip sportuojame. O turėtų keistis? Viskas taip pat, sportuojame ir tiek. Kai reikės žaisti, tada manau, kad skirsis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų