REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Indrė ir Rytis Trusovai su vaikais (tv3.lt fotomontažas)

Mitybos specialistės bei socialiniuose tinkluose puikiai žinomos Indrės Trusovės šeimoje – šventė. 

20

Mitybos specialistės bei socialiniuose tinkluose puikiai žinomos Indrės Trusovės šeimoje – šventė. 

REKLAMA

Šiandien žinoma moteris kartu su vyru Ryčiu švenčia 7-ąsias savo vestuvių metines.

Šios dienos proga Indrė „Facebook“ pasidalijo gražiausiomis savo ir Ryčio vestuvių akimirkomis bei skyrė mylimajam jautriausius žodžius.

„7-eri metai esu tavo žmona, Ryti Trusovai. Pažvelgusi iš šono, galiu pasakyti, nu eina sau, kaip mumis didžiuojuos! Viską pasiekėme kartu, susikūrėme savo pasaką. Nekantrauju pamatyt, kiek visko dar mūsų laukia“, – rašė ji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Rytis ir Indrė augina du vaikučius – dukrelę Amandą ir balandžio mėnesį gimusį sūnų Deną.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent prieš praėjusias vestuvių metines Indrė vyrui padovanojo gražiausią dovaną: „„Buvo rugpjūčio mėnuo, pora dienų iki mūsų 6-ųjų vestuvių metinių. Tai tiesiog supakavau nėštumo testą į dovanų maišelį ir padovanojau vyrui. Jis sako, juk dar dvi dienos iki mūsų šventės. Aš tik išlemenau, kad dovana tokia puiki jog nesugebėjau išlaukti. Jis beprotiškai apsidžiaugė – tai yra vyras, kuris dievina vaikus. Stovėjome koridoriuje apsikabinę ir verkėme iš laimės.“

REKLAMA

Paklausta, ar ilgai užtruko, kol kartu su vyru išrinko vardą sūneliui, Indrė atskleidė, kad iš tiesų apie tai buvo pagalvota prieš daug daugiau metų. „Vardus mergaitei ir berniukui sugalvojome dar kai laukiausi Amandos. Dabar galvojome gal kitokį duoti, bet galiausiai likome prie pirmojo varianto. Kadangi dukros vardas tarptautinis, tai ir dabar tokį pasirinkome. Mums jie gražiai dera tarpusavyje“, – šypsojosi ji.

Trusovė dar kiek anksčiau buvo pripažinusi, kad anksčiau jos ir vyro požiūris į vaikų skaičių išsiskyrė, vis dėlto laikui bėgant viskas pasikeitė.

„Aš visada maniau, kad turėsiu tik vieną vaiką, na o vyras nuo pat dukrelės gimimo sakė, jog tikrai turėsime du. Su Amanda viskas buvo labai paprasta, kai tik paprašėme Dievo susilaukti stebuklo – iškart ir atsiuntė. Šį kartą viskas buvo kitaip (šypsosi). Dar užpraeitą vasarą pradėjome kalbėti, jog Amandai jau reikia pastiprinimo ir va, po metų laiko, gavome puikią žinią“, – sakė I. Trusovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų