REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę.

REKLAMA

Avinas. Tiesiog kuistis kasdieniuose darbuose niekas netrukdys. Tačiau vidinis kipšas gali gundyti mesti iššūkį arba tisioginei valdžiai, arba esamai sistemai ir tada gali paaiškėti, kad sukilimui pasirengta nėra. Tęsiasi palankus laikas vasaros pramogoms ir tvarkyti, puošti  savo namus.

Jautis. Pasaulio vargai ir rūpesčiai menkai terūpės, todėl dalykinėje srityje būsite linkę užsiimti savais reikalais. Visgi artėja labai palankus metas vasaros pabaigos pramogoms bei kūrybai – verta apie tai pagalvoti. Kol kas galima išnaudoti palankū metą tvaryti namus arba šeimos reikalus.

Dvyniai. Būsite nusiteikę džiugiai, linkę truputį pasirodyti, be to, būsite gana narsūs, linkę veikti, todėl padidės tikimybė veltis į aplinkybes, kurios to galbūt nevertos. Vis dar tęsiasi palankus metas tvarkyti piniginius reikalus, siekti apčiuopiamos naudos, o savaitės pabaigoje dėmesys nukryps namų, šeimos reikalų link.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Užsiėmę darbo, profesijos reikalais turėtų būti apdairūs – aplinkybės gali klostytis ne visai sklandžiai. Išvengus to, galima aptikti, kad esate mieli, jausmingi, kūrybiški ir linkę pasimėgauti visais prieinamais gyvenimo malonumais. Be to, ir piniginiai reikalai gali ne kartą nudžiuginti.

REKLAMA

Liūtas. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, linkę bendrauti ir tvarkyti dalykinius reikalus, kurių dabar gali būti nemažai, bet iki savaitės vidurio palankesnis laikas juos užbaigti, o ne pradėti.  Ir antroje savaitės pusėje prasidės laikas, kai vis dažniau palankiai klostysis piniginiai reikalai.

Mergelė. Ši savaitė bus padalyta į dvi dalis. Pradžia – rami, net apsnūdusi. Palankus laikas ką svarbesnio, reikšmingesnio užbaigti ir pamiršti. Savaitės viduryje įvyks prabudimas – tapsite vis veiklesni, labai racionalūs, dalykiški, todėl bus lengva imtis iniciatyvos visose srityse, kurios tik jums rūpi.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atrodo, paprasta nebus. Norėsis, kad darbe viskas būtų gražu ir sklandu, bet gali kankinti baimė – ar tikrai pavyks? Dėl to galite būti pernelyg apdairūs. Visgi jei veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, galima tikėtis ir sėkmės. Labai daug apdairumo reikės tiems, kurie įsivėlę į konkurencinę kovą arba tvarko juridinius, teisinius reikalus.

Skorpionas. Darbe tikrai nestigs darbo ar reikalų tvarkymo, tačiau tikėtina, kad šioje srityje viskas vyks sklandžiai. Savaitės viduryje veiklos ims mažėti, prasidės laipsniškas atoslūgis. Palankus metas pabėgti nuo visų rūpesčių į kelionę – įspūdžiai žada būti puikūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Šią savaitę ims daugėti darbo darbe, profesijos srityje – iš pradžių nesmarkiai, bet netrukus paaiškės, kad tai tik pradžia. Iš kelionių palankiau grįžti, o ne į jas vykti, o galvojant apie pramogas, ypač aktyvias, bus labai svarbu apdairiai jas pasirinkti.

Ožiaragis. Labai tikėtina, kad susidurisite su aplinkybėmis, kurios erzins, stengsis išmušti iš įprasto ritmo. Aišku, norėsis su jomis susitvarkyti kaip galima greičiau, bet tai ir gali būti problema. Be to, bus sunku pasirinkti priemones. Tačiau tikrai džiuginti žada santykiai su artimu žmogumi.

Vandenis. Aplink gali dėtis keisti dalykai, o jūs (kaip dažnai nutinka) būsite linkę užimti stebėtojo poziciją. Aišku tik, kad judėti, vairuoti dabar reikės apdairiau nei visuomet, tačiau labai palankus metas rūpintis savo sveikata, sveikatingumu, taip part (jei reikia) tvarkyti juridinius, teisinius reikalus.

Žuvys. Vargu ar palankus laikas tvarkantiems piniginius, turtinius reikalus – aplinkybės dabar neprivalo būti labai palankios. Užtai dabar tikrai galima tikėtis puikių vasaros pramogų, o ir jausmai gali turėti priežastį atsiskleisti. Antroje savaitės pusėje vis labiau ims džiuginti santykiai su artimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų