REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žolinių šeštadienį vieniems Zodiako ženklams žadamas puikus laikas, skirtas praleisti su šeima ar kitiems asmeniniams reikalams tvarkyti, tačiau ne vienam visgi pravers ir atidumas.   

Žolinių šeštadienį vieniems Zodiako ženklams žadamas puikus laikas, skirtas praleisti su šeima ar kitiems asmeniniams reikalams tvarkyti, tačiau ne vienam visgi pravers ir atidumas.   

REKLAMA

Avinas

Ši diena jums turėtų būti puiki. Vaikai, meilė, kūryba, projektinė veikla, sportas, kelionės, sceniniai pasirodymai ir pan. jums teiks džiaugsmo, o ir fortūna sukiosis šalia jūsų.

Tauras

Puikiai seksis bendrauti, derėtis, plėsti gerbėjų ratą ir didinti savo populiarumą, tačiau pernelyg įsismaginus, nebevaldant liežuvio, kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais.

Dvyniai

Daugiau optimizmo jums tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams. Patausokite save, atsipalaiduokite.

Vėžys

Sceninė veikla, meilė, sportas bus labiausiai jums tinkantys užsiėmimai šią dieną. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai švelniai. Ypač subtilūs būkite su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galbūt teks matyti jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti gerą įspūdį. Mokėkite tai įvertinti. Iš pažįstamo žmogaus ar kolegos galite gauti žinią.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien teiksite prioritetą asmeniniams ir kitiems svarbiems santykiams. Diplomatiškumas, dėmesingumas labai padės versle, darbe, net gali nulemti karjeros šuolį. Visgi kai kas gali ne taip suprasti jūsų malonų paslaugumą.

Svarstyklės

Galimos išlaidos, susijusios su pobūviu, pramoginiu renginiu, kelione. Kils polinkis eksperimentuoti jausmų srityje, improvizuoti. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės, reikalavimų.

Skorpionas

Beveik visas dėmesys bus sutelktas į užsienį, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslo, kultūros reikalus. Būsite filosofiškai nusiteikę. Tikriausiai stengsitės patikrinti meilės partnerio jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūs traukte trauksite dėmesį ir galite tikėtis kažkokių pasiekimų, susijusių su vaikais, pramogų verslu, turizmu ar kt. Nelabai tinkama diena pirkti techniką.

Ožiaragis

Jeigu labai mėgstate savo darbą ir materialines vertybes, tuomet šiandien įveiksite bet kokias kliūtis ir pasidžiaugsite rezultatais. Visgi išbandymai tykos kelyje bei srityse, susijusiose su logistika, reklama, mokslu, užsieniu.

Vandenis Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba galite turėti išgyvenimų dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, tuščių kalbų, santykių aiškinimosi.

Žuvys

Diena labai prieštaringa. Veikla, susijusi su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu, statybomis žada gerų rezultatų, nors ir išvargins. Tačiau kai kurie kontaktai, įvykiai, galbūt susiję su augančia karta, kels didelę įtampą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų