REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis daliai Zodiako ženklų gali būti išties neblogas, tačiau kai kam teks susidurti ir su mestais gyvenimo iššūkiais.

Ketvirtadienis daliai Zodiako ženklų gali būti išties neblogas, tačiau kai kam teks susidurti ir su mestais gyvenimo iššūkiais.

REKLAMA

Avinas

Pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai, kartu tikėtinas intelektinis įkvėpimas. Galite leistis į kelionę arba brėžti tolesnes veiklos gaires, ieškoti bendraminčių, rėmėjų. Galimi ir susižavėjimai, flirtai, pokštai.

Tauras

Gali būti, kad pradėsite gauti tai, ko nusipelnėte. Tai pasireikš ir materialinėje, ir jausmų sferoje. Apskritai, diena turėtų būti nebloga. Vis dėlto reikia saugotis vagių, sukčių, neprovokuoti konfliktų.

Dvyniai

Pasižymėsite smalsumu, kūrybingumu. Sugebėsite praktiškai išnaudoti gaunamą informaciją. Didės jūsų populiarumas. Tiktų įsijungti į aktyvią veiklą, užsiimti reklama, komercija.

Vėžys

Šiandien jaukiai jausitės įprastoje aplinkoje. Tačiau to nepasakysi apie priešingą variantą, t. y. buvimą toli nuo namų, ilgame kelyje, tarp nepažįstamų žmonių ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Puikiai seksis kūrybinė veikla, reikalai su publika. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties. Rūpės vaikų interesai, domėsitės jų pasaulėžiūra bei poreikiais.

REKLAMA

Mergelė

Taip darbuositės, kad tik dulkės rūks. Daug dėmesio skirsite aplinkos apdailai, įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai arba gyvūnams. Į tai nukreiptos pastangos tikriausiai pasiteisins.

Svarstyklės

Pasireikš vidinės ramybės ir saugumo poreikis, didelis kaprizingumas dietos atžvilgiu. Kažkokių įtarimų gali kelti keistas partnerio elgesys ar jo žodžiai per miegus. Pasitelkite išmintį, mąstykite filosofiškai.

Skorpionas

Jums rūpės ne tik sava, bet ir partnerio ar bendra įmonės finansinė situacija. Su ja siesite kai kurias savo viltis. Vis dėlto santykiuose su partneriais ir konkurentais tvyros įtampa.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju arba užsieniečiu. Iš asmens, kuris patinka, galite gauti viliojamą pasiūlymą. Daug dėmesio skirsite augančiai kartai. Tai turėtų išeiti į gera.

Ožiaragis

Šiuo metu jums bus būdingas savęs ir savo galimybių ieškojimas. Padidės objektyvumas, realistinis mąstymas. Galbūt imsitės įgyvendinti ambicingą planą. Svarbu išlikti kantriems, disciplinuotiems.

Vandenis

Šiandien aplinkiniams demonstruosite savo intelektą, humoro jausmą, organizacinius sugebėjimus. Palanku megzti pažintis su bendraminčiais, atnaujinti romantiškus ryšius.

Žuvys

Emocijų lygmeniu jausitės gana jaukiai, jeigu nestokojate meilės, artimųjų dėmesio. Gali būti, kad apims svajingas atsipalaidavimas. Pasaugokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų