REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princas Harry ir princas Williamas (nuotr. SCANPIX)

Daugybę karališkosios šeimos gerbėjų nuolat domino dvi temos – dėl ko kilo nesutarimai tarp Kate Middleton ir Meghan Markle, bei, žinoma, kas šitaip atskyrė brolius – princą Harry ir Williamą?

4

Daugybę karališkosios šeimos gerbėjų nuolat domino dvi temos – dėl ko kilo nesutarimai tarp Kate Middleton ir Meghan Markle, bei, žinoma, kas šitaip atskyrė brolius – princą Harry ir Williamą?

REKLAMA

Ir nors versijų buvo įvairiausių, dar niekas į dienos šviesą nebuvo iškėlę to fakto, kuris iškeltas naujausioje knygoje apie karališką šeimą „Finding Freedom“.

Vos knygai pasirodžius, princo Harry ir M. Markle atstovai spaudai patikino, kad jiedu prie knygos rašymo neprisidėjo, vis dėlto nė vienas faktas iš knygos taip pat nebuvo paneigtas.

Būtent čia aprašyta naujausia versija apie tai, kodėl brolių santykiai ėmė darytis vis prastesni ir prastesni. Kaip rašoma „Finding Freedom“, viskas – dėl pinigų. Pasirodo, kad drama įtraukia net ir jų tėvą, princą Charlesą.

„Nepaisant to, kad princas Charlesas yra Harry tėvas, jis taip taip pat – ir jų bosas, o tai jų santykius daro kur kas sunkesnius. Vieta, kurioje esi gimęs šioje šeimoje, diktuoja tavo jėgos vietą, o dėl to Harry visuomet yra antroje vietoje po savo brolio, ypatingai, kai kalbama apie piniginę paramą. Praeityje buvo laikai, kai Harry norėjo užsiimti didesniais prijektais ir padaryti daugiau darbų, tačiau negalėjo, nes neturėjo užtektinai pinigų, kad galėtų tai paremti. Williamas visuomet buvo prioritetas. Daugybė kivirčų vyko dėl pinigų“, – rašoma knygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad būtent ši situacija dėl pinigų sukėlė bėdų ir kitose princo Charleso, Williamo ir Harry gyvenimo srityse. O štai artimas šeimos šaltinis netgi tikina, kad princo Charleso 70-tojo gimtadienio akimirkos prilygo didžiuliam košmarui, mat nei Harry nei Williamas neįdėjo nė kiek pastangų, kad pasirodytų fotosesijoje, mat jų istorija su tėvu – pernelyg perpildyta karšto ir šalto. 

REKLAMA

Tiesa, knygoje aptarti ir M. Markle bei K. Middleton nesutarimai.

Knygos ištraukoje knygos autoriai Omid Scobie ir Carolyn Durand teigia, kad princo Williamo žmona Kate Middleton nė kiek nesistengė Meghan į šeimą priimti šiltai.

„Nepaisant to, kad tai nebūtinai buvo jos atsakomybė, Kate padarė nedaug, kad tiltai tarp jų nesugriūtų“, – rašė jie pridėdami, kad nors Kate ir Meghan iš tiesų viena su kita nekariavo, jų santykiuose buvo tikrai nemalonių akimirkų.

Todėl nors ir bandė viena su kita būti itin mandagios, iš tiesų K. Middleton ir M. Markle turėjo mažai ką bendro, išskyrus tai, kad gyveno Kensingtono rūmuose. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vienąkart jos abi to neįtardamos nusprendė apsipirkti toje pačioje gatvėje, o pamačiusi Meghan, Kate netgi apsisuko su savo „Range Rover“ į kitą pusę, palikdama buvusią aktorę vieną.

Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad vėliau, siekdama pagerinti savo santykius su Meghan, K. Middleton jai atsiuntė gėlių, kaip siekį susitaikyti. Deja, atsiprašyti jau buvo pernelyg vėlu – Meghan aiškiai leido hercogienei suprasti, kad gėlių yra pernelyg mažai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų