REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus pakraštyje į griovį įskriejo mersedesas. Vairuotojas paliko mašiną ir paspruko elektriniu paspirtuku.

Vilniaus pakraštyje į griovį įskriejo mersedesas. Vairuotojas paliko mašiną ir paspruko elektriniu paspirtuku.

REKLAMA

Trakų Vokėje Vilniaus policija rado paliktą, avariją patyrusį automobilį. Nuo Trakų plento Tiškevičiaus gatve atskriejęs S600 AMG markės mersedesas įlėkė į griovį ir išvertė kelio ženklą. Liudininkai pranešė, kad iš automobilio išlindo vienas važiavęs vairuotojas. Kruvinas vyras trumpam nuėjo prie namų Pliaterytės gatvėje, grįžo su elektriniu paspirtuku.

Iš apdaužyto automobilio vairuotojas susirinko vertingesnius daiktus ir nuvažiavo paspirtuku Kazbėjų link. Galbūt vyras važiavo po žvejybos – bagažinėje liko meškerė. Atvažiavę policijos pareigūnai bandė ieškoti bėglio, tačiau jo nerado.

Pareigūnai automobilį nusprendė uždaryti į policijos aikštelę. Spėjama, kad vairuotojas buvo girtas, greičiausiai todėl jis ir paspruko. Vairuotojas važiuodamas, matyt, nesegėjo saugos diržo – galvą trenkėsi į priekinį stiklą ir jį suskaldė, taip pat prasikirto galvą. Policija aiškinasi, kas vairavo automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Policija praneša, kad Trakų rajone savaitgalį įkliuvo šeši girti vairuotojai, trims jų iškeltos baudžiamosios bylos, nes jie įpūtė daugiau nei pusantros promilės.

REKLAMA

Vilniaus apskrities policija taip pat praneša, kad sekmadienį vakare sučiuptos dvi visai girtos vairuotojos, sukėlusios avarijas. Švenčionių rajone, Sariuose į griovį automobiliu „Mitsubishi“ įlėkusi ir apsivertusi 41-erių metų moteris įpūtė kiek mažiau nei tris promiles.

Netoli Elektrėnų, Semeliškėse, į namą atsitrenkusi 36-erių metų „Mazda“ vairuotoja įpūtė kiek daugiau nei tris promiles.

Daugiau detalių – vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų