REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Gerda Zaptoriūtė susižadėjo (nuotr. asm. archyvo)

„X faktoriaus“ laidoje sužibėjusi ir daugybę palaikymo gavusi Gerda Zaptoriūtė šiuo metu yra kaip niekad laiminga. Visai neseniai jos rankos paprašė taip pat šio projekto dalyvis. 

30

„X faktoriaus“ laidoje sužibėjusi ir daugybę palaikymo gavusi Gerda Zaptoriūtė šiuo metu yra kaip niekad laiminga. Visai neseniai jos rankos paprašė taip pat šio projekto dalyvis. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt mergina papasakojo, kaip įvyko sužadėtuvės bei atskleidė, kokia buvo jos reakcija.

Mergina atviravo, jog Jovydas Zabiela buvo jos vaikystės meilė, tačiau šiltus jausmus puoselėti pradėjo visai neseniai.

„Mūsų istorija yra labai įdomi. Mes vienas kitą žinojome nuo penktos klasės, lankėme tą pačią mokyklą iki 8 klasės. Jis buvo mano vaikystės pirma meilė. Vėliau mes susitikimo po daug metų „X faktoriuje“. Tada nejautėme vienas kitam jokios simpatijos, nes abu turėjome antras puses. Projekte mus visi labai piršo. Praėjo keli mėnesiai aš išsiskyriau ir jis išsiskyrė su antra puse.

Kažkuris kažkuriam parašė ir pradėjome bendrauti. Po kurio laiko pradėjome susitikinėti. Tada aš su niekuo nenorėjau draugauti, nes buvau neseniai išsiskyrusi. Nieko nenorėdavau, todėl vis atidėliodavau susitikimus su Jovydu. Vėliau nusprendžiau, kad reikia susitikti. Pradėjome bendrauti ir šilti jausmai labai greitai pradėjo megztis“, – kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji džiaugėsi, kad jie labai panašūs, todėl puikiai sutaria: „Pajautėme, kad esame vienas kito. Aš esu jo žmogus, o jis yra mano žmogus. Viskas pradėjo labai greitai rutuliotis. Mes esame labai panašūs. Abu turime kažkokių sunkumų. Vienas kitą suprantame, papildome. Nežinau, kas galėtų geriau mane suprasti už jį. Vienas kitą labai pakeitėme. Tiek jis mane, tiek aš ji.“

REKLAMA

Kalbėdama apie sužadėtuves, „X faktoriaus“ dalyvė neslėpė, kad jos mylimasis visą dieną elgėsi neįprastai, tačiau negalėjo net pagalvoti, kad šis jai pasipirš.

„Pastebėjau, kad jis visą dieną kažkoks neramus. Gulėjome paplūdimyje. Nuėjau maudytis, o grįžusi, nusprendžiau pasideginti. Jis man pasakė, kad papieš kažką. Gulėjau ir nekreipiau dėmesio. Po kiek laiko atsisukau ir pamačiau, kad jo nebėra. Nesupratau, kas vyksta. Vėliau pakėliau galvą ir pamačiau, kad jis yra šiek tiek ant kopų palipęs ir sakė man, kad ateičiau. Pasiūlė pastatyti smėlio pilį. Pradėjome kasinėti smėlį ir aš iškasiau kažkokį butelį. Sakau: „Kas čia?“.

REKLAMA
REKLAMA

Sako: „Nežinau. Ne mūsų“. Aš mačiau, kad ten mūsų buteliukas, nes iš jo dar gėrėme vandenį. Matau, kad viduj yra kažkoks raštelis. Ištraukiau tą raštelį ir ten parašyta: „Ar būsi mano žmona?“, – atskleidė Gerda.

Anot Gerdos, Jovydas turėjo kiek išsigąsti dėl jos reakcijos: „Tuo momentu man „širdis sustojo“. Negalėjau patikėti, kad tai tikrai vyksta. Kelis kartus perskaičiau raštelį. Pasižiūrėjau į Jovydą ir jis jau klupi su žiedu. Aš to nesitikėjau. Visiškai. Žinojau, kad kažkada tai bus, bet nemaniau, kad taip greitai viskas įvyks. 

Tiesa, aš dar jį šiek tiek išgąsdinau, nes ilgai tylėjau. Nors aš nė kiek neabejojau, kad noriu būti jo žmona, tačiau negalėjau patikėti, kad tai tikrai vyksta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina neslėpė, kad dar ir dabar sunku suprasti, kad ji yra Jovydo sužadėtinė: „Man dar sunku suvokti, kas vykta. Galbūt, kad daugelis pasakytų, kad per greitai viskas vyksta, nes mes kartu esame tik pusę metų. Mes jaučiame, kad dabar yra tinkamiausias laikas. Nors viskas su juo vyksta labai greitai, tačiau manau, kad taip ir turi būti. Viskas yra tinkamu laiku.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų