REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena nepalanki priimti finansinius sprendimus – šioje sferoje bus lengva suklysti. Nekaip pavyks tvarkytis ir su emocijomis, verčiau šiandieną susikaupti ir mėginti rasti vidinę ramybę. 

Diena nepalanki priimti finansinius sprendimus – šioje sferoje bus lengva suklysti. Nekaip pavyks tvarkytis ir su emocijomis, verčiau šiandieną susikaupti ir mėginti rasti vidinę ramybę. 

REKLAMA

Avinas

Ši diena nepalanki konkrečiai veiklai, nes stigs susikaupimo ir praktiškumo. Būsite kupini įtarimų. Išties neverta tikėti pažadais: tai gali būti paprasčiausias išsisukinėjimas.

Tauras

Šiandien ne tik kitais, bet ir savimi negalėsite pasitikėti, nes emocijos taps tarsi nesuvaldomos, nuotaikos – juo labiau. Diskutuojant, postringaujant ne į temą ir ne laiku, galite šiek tiek susikompromituoti.

Dvyniai

Šiandien turbūt norėsis kažko ne pagal galimybes ir ne pagal kišenę. Padaugės pavydo tiems, kuriems geriau sekasi. Gali atsirasti asmenų, viliojančių į avantiūras.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Prieštaringa diena. Jeigu jaučiate, kad nieko tinkamai neišspręsite, nesikankinkite – pasirinkite ramesnius, paprastesnius darbus bei reikalus. Visiškai be reikalo gaištumėte laiką, mėgindami įgyvendinti nebrandžius, nerealius projektus.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien gali apnikti smulkios buitinės problemos. Norėsis jas numesti ant artimo žmogaus pečių, tik vargu ar pasiseks. Jeigu iš jūsų bus kažko pareikalauta, tikriausiai mėginsite išsisukti.

Mergelė

Nelabai apdairiai elgsitės su pinigais, ne itin seksis tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, komercija susijusius reikalus. Mylimas žmogus gali sukelti abejonių.

Svarstyklės

Nelengva diena. Jeigu ketinote sudaryti kokias sutartis, teikti ar imti interviu, galite susidurti su įvairiais trikdžiais arba trumpam kažkur pradings taip reikalingas kūrybiškumas, dalykiškumas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ši diena gali įnešti nesusipratimų į asmeninius ir dalykinius santykius. Nemaloniai veiks aplinkinių netaktas, o švelnumo sunku tikėtis. Susikaupkite ir ramiai siekite tikslo.

Šaulys

Savo privalumų slėpti neturėtumėte, bet ir nedemonstruokite tiems, kurie jų neįvertina. Nereikėtų erzinti pavydžių draugų, pažįstamų savo meilės nuotykiais ar lengvu uždarbiu: tai gali rimtai pakenkti jūsų santykiams.

Ožiaragis

Viena planuota perspektyva, galbūt susijusi su kelione, mokslu ar reabilitacija, pasirodys nelabai reali arba neplanuotai stringanti. Nukreipkite dėmesį į tuos reikalus, kurių šiandien realiai galite imtis. Pasaugokite vaikus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Būsite itin jautrūs, priklausomi nuo svetimos įtakos. Gali nepasiteisinti kažkoks jūsų lūkestis. Nesėdėkite rankų sudėję, bet ir nedarykite nieko per jėgą. Neskubėkite nutraukti santykių, sutarčių.

Žuvys

Atsargiau vertinkite šiandien gautus pasiūlymus, kadngi jie gali būti nuostolingi. Tarpininkauti, patarinėti kitiems finansiniais klausimais, investuoti ar skolinti taip pat reikėtų labai atsakingai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų