REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po LFF prezidento rinkimų – Malžinsko teisminiai ieškiniai dėl šmeižto

dalyvaus Seimo rinkimuose

Lietuvos futbolo federacijo (LFF) rinkimus pralaimėjęs Paulius Malžinskas nusprendė kreiptis į teismą.

Lietuvos futbolo federacijo (LFF) rinkimus pralaimėjęs Paulius Malžinskas nusprendė kreiptis į teismą.

REKLAMA

Triuškinamai (6 balsai prieš 71) kovą dėl posto pralaimėjęs P. Malžinskas vykdomojo komiteto susirinkime šeštadienį  buvo itin aršiai puolamas ir sulaukė daugybės kritikos strėlių.

Ketvirtadienį savo socialiname tinkle „facebook“ vyras pranešė, kad dėl kai kurių asmenų teiginių kreipiasi į teismą dėl šmeižto.

„Šiandien gavau teisininkų komandos rekomendacijas ir išvadas dėl faktinių aplinkybių per rugpjūčio 1 d. įvykusią LFF konferenciją.

Vadovaujantis šia informacija priėmiau šiuos sprendimus:

– Klaipėdos apskrities futbolo federacijos vadovui Rimantui Žvingilui yra teikiamas ieškinys į Klaipėdos teismą dėl tikrovės neatitinkančios informacijos pripažinimo ir neturtinės žalos atlyginimo.

– Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos (LFTA) drausmės komisijai yra pateiktas mano skundas dėl UEFA kategorijos teisėjų inspektoriaus Sergejaus Slyvos pasisakymų, prašant įvertinti ar nėra pažeistos LFTA Drausmės kodekso 3 str. nuostatos.

REKLAMA
REKLAMA

Teisinės išlaidos bus apmokėtos iš mano asmeninės sąskaitos“, – socialiname tinkle rašo P. Malžinskas.

Savo ruožtu Liberalų sąjūdis ketvirtadienį pranešė, kad P. Malžinskas su jų partija dalyvaus rudenį vyksiančiose Seimo rinkimuose, rašo BNS.

REKLAMA

„Liberalų sąjūdžio komandą renkasi principingi žmonės, nebijantys kovoti su kur kas daugiau įtakos turinčiais oponentais. Džiaugiuosi, kad su Pauliumi turime bendrų tikslų“, – pranešime teigė partijos pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Tiek patirties sporte ir jo vadyboje turintis žmogus yra labai reikalingas Seime. Tikiu, kad jis, tapęs politiku, ir toliau siektų skaidrumo sporte“, – sakė ji.

Buvęs kandidatas į LFF prezidentus pasirinko Jotvingių (Druskininkų – Lazdijų) rinkimų apygardą.

P. Malžinsko teigimu, sporto politika šalyje neturi aiškios krypties, taip pat reikia daugiau skaidrių ir sąžiningų sporto organizacijų.

Liberalų sąjūdžio Komunikacijos projektų vadovė Viktorija Petrošiūtė informavo BNS, kad partijos sąraše P. Malžinskas įrašytas 114 numeriu.

Seimo rinkimai vyks spalio 11-ąją dieną.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų