REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kurie Zodiako ženklai greitai supyksta? Viskas priklauso nuo specifinių astrologinių asmenybės bruožų.

Kurie Zodiako ženklai greitai supyksta? Viskas priklauso nuo specifinių astrologinių asmenybės bruožų.

REKLAMA

Nervingumas nebūtinai reiškia blogą elgesį. Jei esate ką nors įsimylėję, ir tas žmogus su jumis užmezga pokalbį, bet jūsų galvoje pasidaro tuščia – tai nervingumas. Negalite pasitikėti savo sugebėjimu elgtis kaip visada, nes staiga užsiriša liežuvis, jums darosi karšta ar nepatogu, atrodo, kad sustiprėjo visi pojūčiai.

Tuo tarpu jei esate agitatorius, jus galima apibūdinti kaip žmogų, kuris bando išprovokuoti žmones, kad jie palaikytų norimą mintį ar idėją. Agitatoriai dažnai būna neramūs. Savo žodžiais ir veiksmais jie atkreipia dėmesį į įvairias visuomenėje egzistuojančias problemas. Taigi, jei nebūtų agitatorių, visuomenėje taip ir nesulauktume jokių pokyčių.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Labai lengva sunervinti Aviną. Tiesiog sutrukdykite jam daryti tai, kuo jis šiuo metu užsiėmęs. Kuo daugiau kliūčių statysite, tuo labiau Avinas pyks. Kantrybės jis turi nedaug, todėl jei dykinėjate ar ko nors nedarote taip greitai, kaip jis norėtų, nervai jam trūks greitai.

REKLAMA
REKLAMA

Tik pabandykite pasakyti jam „ne“ arba pradėti ginčytis dėl to, kodėl jam nederėtų ko nors daryti. Jei jau supykdote Aviną, galite lažintis, kad tyliai jis nereaguos – Avinas tiesiai į akis pasakys, ką galvoja ir kodėl jūs klystate, rašoma yourtango.com.

REKLAMA

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelių atveju, kad jos susinervintų, užtenka tik kokio nors daikto nepadėti į vietą arba pasakyti joms, kad jos yra neteisios.

Mergelės švaros ir tvarkos atžvilgiu gali būti kiek pedantiškos. Joms taip pat patinka jaustis pačiomis protingiausiomis, todėl jei atkreipsite dėmesį į jų klaidą ar pasakysite, kad jų turima informacija yra klaidinga, jos labai supyks.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtai turi daug ištvermės ir savitvardos, nebent jie jaučia, kad jų nesiklausoma. Tuomet jie susinervina ir net įsiunta.

Liūtai nori pasaulį padaryti geresniu ir būti visų čempionais, bet jiems reikia palaikymo ir rėmėjų. Jei Liūtas bent kiek pasijunta paliktas nuošalyje, jis labai nusimena ir jam gali prireikti akciją ar judėjimą pradėti iš naujo. Jei Liūtas yra ignoruojamas, jam tvardytis sekasi visai nekaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų